Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ситуація дуже динамічна: майор ЗСУ розповів про бої під Бахмутом
commentss НОВИНИ Всі новини

Ситуація дуже динамічна: майор ЗСУ розповів про бої під Бахмутом

Сили оборони України не лише відбиваються, але й контратакують на Бахмутському напрямку

22 листопада 2023, 22:46
Поділіться публікацією:

На Бахмутському напрямку відбувається дуже динамічне протистояння окупантам. Ворог намагається атакувати, однак натикається на організовану оборону українських захисників. Про це розповів заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ, майор Родіон Кудряшов, повідомляє портал "Коментарі".

Ситуація дуже динамічна: майор ЗСУ розповів про бої під Бахмутом

Майор ЗСУ Родіон Кудряшов розповів про обстановку на Бахмутському напрямку. Фото з відкритих джерел

За словами Родіона Кудряшова, під Бахмутом ЗСУ не лише обороняються, але й здійснюють контрнаступальні операції. Ситуацію на Бахмутському напрямку він описав як динамічну, але повністю контрольовану українською армією.

"Як противник, так і ЗСУ намагаються покращити своє тактичне та оперативне становище. Сили оборони не дають противнику це зробити, а в деяких випадках переходять до контратакувальних заходів, штурмових і рейдових дій", — розповів Родіон Кудряшов.

Заступника командира 3-ї окремої штурмової бригади розповів, що наступ росіян під Бахмутом вдається зупиняти завдяки злагодженим діям українських оборонців.

"Ворог намагався зломити оборонні рубежі Сил оборони. Це були дії ворога, які пов'язані з технікою й піхотою, нічні спроби спецпризначенців РФ захопити наші позиції. Усі ці заходи були безрезультатними для ворога. Можна констатувати, що ми не тільки відбилися, а й продовжуємо тримати ініціативу на передньому краї", — констатував майор ЗСУ.

За його словами, військовослужбовці відслідковують усі пересування, накопичення та скупчення сил противника.

"Ми бачимо логістику ворога, що допомагає нам контролювати ситуацію та завдавати ворогу вогневе ураження", — додав він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни продовжують перекидати свою армію на Бахмутський напрямок та збираються й далі посилювати свої спроби наступу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини