Головна Новини Суспільство Війна з Росією Систему треба змінити кардинально: нардеп розкритикував діяльність ТЦК через військових
commentss НОВИНИ Всі новини

Систему треба змінити кардинально: нардеп розкритикував діяльність ТЦК через військових

Олексій Гончаренко виступив проти присутності військових в системі ТЦК.

6 вересня 2024, 14:45
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Народний депутат "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко вважає, що військові не повинні працювати в ТЦК. За його словами, в Україні має бути "нормальний людський сервіс з цивільними особами".

Систему треба змінити кардинально: нардеп розкритикував діяльність ТЦК через військових

Гончаренко критикує систему ТЦК. Фото з відкритих джерел

Олексій Гончаренко в ефірі "Еспресо" висловив свою думку щодо необхідності реформи ТЦК. За його словами військові не мають проходити службу в цій структурі.

"На мою думку, система ТЦК має бути повністю реформована. Цю систему треба змінити кардинально. Я взагалі не розумію, чому військові працюють в ТЦК", — сказав Гончаренко.

За словами народного депутата, Україна готує офіцера та вкладає у нього свої ресурси. Але замість того, щоб військовий йшов на підвищення та керував бригадою, "він сідає за стіл десь в місті й починає перекладати папірці", стверджує Гончаренко.

Представник "Європейської солідарності" наголошує на необхідності сервісу, який займався б питанням мобілізації в Україні.

"Ми створили абсолютно нормальну систему ЦНАПів, а також сервісний центр МВС. Це має бути нормальний людський сервіс з цивільними особами. Вважаю, тоді б у нас було набагато менше от цих скандалів. Бо військових людей відправляють не в профільну для них галузь", — підсумував Гончаренко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Закарпатський ТЦК відреагував на повідомлення омбудсмена з прав людини про побиття та смерть мобілізованого.

Також "Коментарі" писали про заяву Волинського обласного ТЦК, які повідомили, що "жарти закінчились", а представники військкомату відкриватимуть вогонь на ураження у випадку загрози їх життю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини