Головна Новини Суспільство Війна з Росією Сирський звернувся до добровольців
commentss НОВИНИ Всі новини

Сирський звернувся до добровольців

Сирський запевнив, що кожному добровольцю знайдеться місце відповідно до навичок

14 березня 2024, 09:12
Поділіться публікацією:

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський подякував українським добровольцям і зазначив, що командування зробить все, щоб кожному знайшлося місце в армії відповідно до навичок. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у зверненні головкома до українських добровольців, опублікованому у Facebook.

Сирський звернувся до добровольців

Олександр Сирський. Фото: із відкритих джерел

Олександр Сирський привітав українських воїнів із Днем українського добровольця.

"Рівне 10 років тому, 14 березня, вранці, прямо з Майдану Незалежності сотні бійців Самооборони Майдану вирушили на навчання до Нових Петрівців Київської області. Вони стали бійцями першого добровольчого батальйону Національної гвардії України. За кілька днів добровольчі батальйони вже організовувалися у багатьох містах. Вчорашні вчителі, лікарі, студенти, підприємці, спортсмени, айтішники зробили свій вибір – захищати незалежність України”, – зазначив головком.

Він наголосив, що українські добровольці були на захисті України в зоні Антитерористичної операції на сході, а в лютому 2022 року багато воїнів добровільно мобілізувалися до армії.

"Командуючи обороною столиці, я дав наказ мобілізовувати усіх добровольців безпосередньо через бригади та батальйони, на базі сил територіальної оборони, бо розумів, що добровольці прийшли захищати свої родини, свої рідні вулиці та міста, свою країну. Дивлячись на ті черги, я остаточно зрозумів, що росіянам не вдасться пройти парадом у Києві. Ні за три дні, ні за три місяці. Ніколи", — заявив Сирський.

Головнокомандувач ЗСУ вшанував пам'ять загиблих захисників та подякував українським добровольцям, які служать в армії і які збираються приєднатися до армії.

Сирський пообіцяв зробити все, щоб для кожного та кожної, хто добровільно взяв у руки зброю, щоб захищати Батьківщину, знайшлося місце, яке відповідає навичкам, умінням та можливостям.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи назріває в РФ громадянська війна: що стоїть за новим рейдом російських добровольців.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини