Головна Новини Суспільство Війна з Росією Сирський заявив, що ЗСУ зупинили просування РФ в бік Покровська
commentss НОВИНИ Всі новини

Сирський заявив, що ЗСУ зупинили просування РФ в бік Покровська

Покровський напрямок є одним з найгарячіших на фронті.

5 вересня 2024, 21:05
Поділіться публікацією:

 Збройні сили України успішно зупинили просування російської армії на напрямку біля Покровська, де країна зазнавала інтенсивних атак з боку окупантів. Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський у своєму інтерв'ю для CNN 

Сирський заявив, що ЗСУ зупинили просування РФ в бік Покровська

Олександр Сирський (фото з відкритих джерел)

Сирський зазначив, що цей напрямок став одним із найважливіших епіцентрів бойових дій на сході України. Проте, за його словами, українським військовим вдалося призупинити наступ російських військ.

"Протягом останніх шести днів на Покровському напрямку ворог не зміг просунутися ані на метр. Іншими словами, наша стратегія працює", – підкреслив Сирський.

Він також додав, що Збройним силам України вдалося позбавити росіян можливості ефективно маневрувати і перекидати свої підрозділи з інших фронтів.

"Це ослаблення противника відчувається й на інших напрямках. Ми спостерігаємо, що кількість артилерійських обстрілів та інтенсивність наступальних дій зменшуються", – додав головнокомандувач.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що офіцер ЗСУ повідомив, до якої дати Путін наказав взяти Покровськ. Російські війська продовжують посилені наступальні дії на Донбасі, прагнучи захопити Покровськ до 1 жовтня. Про це в ефірі 24 каналу заявив Сергій Цехоцький, офіцер 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка. За його словами, радіоперехоплення свідчать про чіткий наказ командування РФ — взяти місто до початку осіннього бездоріжжя.

Цехоцький наголосив, що росіяни діють із помітною поспішністю, що підтверджують останні бої на фронті. Причина такого поспіху — дощі, що наближаються, які істотно ускладнять пересування військ і техніки. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини