Головна Новини Суспільство Війна з Росією Сирський відверто розповів, де найбільш складна ситуація на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Сирський відверто розповів, де найбільш складна ситуація на фронті

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський розповів про ситуацію на фронті. За його словами, найбільш складним та гарячим напрямком є не Харківський, а Курахівський та Покровський

23 травня 2024, 14:52 comments1139
Поділіться публікацією:

Успіхи ворога на Харківському напрямку завершилися, повідомив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. За його інформацією, зараз вороги цілковито застрягли у вуличних боях за Вовчанськ. Там окупанти зазнають величезних втрат, повідомив головком. При цьому Сирський додав, що зараз росіяни перекидають на цей напрямок додаткові резерви, оскільки хочуть підтримати ведення активних штурмових дій. Проте наразі всі їх спроби досягнути цього, є безуспішними.

Сирський відверто розповів, де найбільш складна ситуація на фронті

Олександр Сирський

Щодо Купʼянського напрямку, то там, за інформацією Сирського, продовжуються бої у лісовому масиві на північ від міста. При цьому, каже головком, ситуація в районі Кислівки, де ворог намагається прорвати нашу оборону та вийти до річки Оскіл, є складною.

Окрім того, інтенсивні бойові дії тривають в районі Іванівського та на підступах до Часового Яру. Як підкреслив Сирський, загарбники намагаються будь-якою ціною зачепитися за місто, там вони використовують новітні Т-90М, БМП-3, БМД-4, які, як правило, знищуються нашими протитанковими засобами та FPV дронами ще в ході висування.

"Найбільш інтенсивні та жорсткі бої тривають на Покровському та Курахівському напрямках. Ворог намагається прорвати оборону наших військ на вузькій ділянці фронту між населеними пунктами Старомихайлівка — Бердичі шляхом наступальних та штурмовим дій найбільш підготовлених підрозділів",
- розповів Сирський.

За його інформацією, там наступальні дії відбуваються як з використанням бронетехніки, так і в пішому порядку, нерідко — на мотоциклах та багі.

На інших напрямках, за інформацією Сирського, також неспокійно, але кількість та інтенсивність бойових дій значно менше.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що окупанти продовжують запеклі бої за Часів Яр.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини