Головна Новини Суспільство Війна з Росією Сирський розповів, як він хоче трансформувати армію
commentss НОВИНИ Всі новини

Сирський розповів, як він хоче трансформувати армію

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив, що його завданням є трансформація українського війська у високотехнологічну армію

5 червня 2024, 19:52
Поділіться публікацією:

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив, що однією з його стратегічних задач є трансформацію українського війська у високотехнологічну армію, в якій бійці будуть максимально забезпечені технологіями, що допоможе мати не лише перевагу над ворогом, але й головне — зберегти життя наших воїнів.

Сирський розповів, як він хоче трансформувати армію

Олександр Сирський

В рамках цієї задачі Сирський провів засідання робочої групи з питань безпілотних систем. Разом із начальником Генштабу ЗСУ генерал-майором Анатолієм Баргилевичем, міністром цифрової трансформації Михайлом Федоровим та командирами підрозділів були визначені пріоритети розвитку наземних, морських та повітряних безпілотних систем та окреслені ключові задачі на всіх рівнях.

"Польові командири, відомі вам за позивними Верес, Мадяр і Ахіллес, мають унікальний бойовий досвід застосування, постачання та налагодження безпілотних систем. Критично важливо мати спільне розуміння подальшого розвитку цих технологій та усвідомлювати виклики, які стоять перед нами. Ми вже бачили вражаючі результати безпілотних систем та команд, що їх застосовують, зокрема і на гарячому Харківському напрямку. Більше того, українські морські безпілотники витіснили ворога з української акваторії Чорного моря",
— відзначив Сирський.

За його словами, в планах покращення логістики, ланцюгів постачання, роботи майстерень, організації звʼязку, підготовки кадрів, рекрутингу здібних екіпажів у безпілотні підрозділи та усунення бюрократичних барʼєрів, зокрема, коли йдеться про списання втрачених безпілотників.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав", що в Україні, ймовірно, почався переділ ринку із виготовлення безпілотників.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини