Головна Новини Суспільство Війна з Росією Сирський розповів про зміни в ЗСУ, які необхідні для перемоги
commentss НОВИНИ Всі новини

Сирський розповів про зміни в ЗСУ, які необхідні для перемоги

Головнокомандувач ЗСУ вважає, що потрібно змінити оборонну та наступальну психологію

12 червня 2024, 14:05
Поділіться публікацією:

Головнокомандувач ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що українській армії необхідно досягти переваги над противником, зменшити втрати, а головне – змінити оборонну та наступальну психологію, що буде важливим кроком на шляху до перемоги. Як повідомляє портал "Коментарі", своїм баченням головком поділився в соцмережі.

Сирський розповів про зміни в ЗСУ, які необхідні для перемоги

Олександр Сирський. Фото з відкритих джерел

"У цих умовах для нас дуже важливим є утримання займаних рубежів і позицій, не допущення прориву оборони, максимальне знищення живої сили і техніки ворога. Нам необхідно домогтися переваги над противником, зменшити втрати, а головне, змінити оборонну та наступальну психологію, що буде важливим кроком на шляху до нашої Перемоги!", – написав Олександр Сирський.

Для цього, за словами головкому, військове керівництво зосереджує зусилля на підвищенні якості проведення занять з підрозділами, які проходять бойове злагодження, під час яких відпрацьовуються питання боротьби з дронами супротивника та захист від них, пересування на полі бою, користування засобами РЕБ, евакуація поранених та багато інших питань, які є актуальними в умовах сучасного бою.

"Лише технологічна перевага та навченість військ забезпечать нам успіх на полі бою!", — додав Сирський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Олександр Сирський також розповів, що на Харківському напрямку противник веде безуспішні дії, намагаючись просунутися вперед у глибину українських бойових порядків та створити так званий "пояс безпеки".

Олександр Сирський розповів, що кілька днів поспіль працював у військових частинах, які ведуть оборону на найгарячіших точках Східного фронту. Сирський описує ситуацію на цих ділянках.

За його словами, противник продовжує ведення активних наступальних дій різної інтенсивності фактично по всьому фронту, основні зусилля зосереджуючи на Покровському та Курахівському напрямках. Тут ворог зосередив найбільшу кількість своїх штурмових підрозділів із складу восьми ударних бригад.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини