Головна Новини Суспільство Війна з Росією Сирський розповів про зміни в Курській області: скільки тепер населених пунктів під контролем України
commentss НОВИНИ Всі новини

Сирський розповів про зміни в Курській області: скільки тепер населених пунктів під контролем України

Україна збільшила кількість населених пунктів, які знаходяться під її контролем у Курській області.

15 серпня 2024, 15:47
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський доповів Володимиру Зеленському, що в Курській області Росії Україна контролює 82 населені пункти. Також український генерал повідомив про збільшення територій, яка перебуває під контролем України.

Сирський розповів про зміни в Курській області: скільки тепер населених пунктів під контролем України

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський опублікував відео зі ставки президента під час якої заслухав доповідь головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського. За словами українського генерала, ЗСУ в Курській області на різних ділянках мали просування.

"Від початку поточної доби наші війська на окремих напрямках просунулися від 500 м до 1,5 км, відбили три контратаки противника, продовжують ведення наступальних дій. Загалом від початку операції на території Курської області наші війська просунулися по обороні противника на 35 км", — сказав Сирський.

Крім того, головнокомандувач ЗСУ повідомив про кількість населених пунктів, які опинились під українським контролем у Курській області.

"Збройні сили України просунулися на відстань до півтора кілометра на окремих напрямках у Курській області від початку поточної доби і на цей час уже контролюють 1150 кв. км території" — додав Сирський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Сирський під час минулої доповіді Зеленському розповів про захоплення російського міста Суджа у Курській області. Крім того, генерал вказав на успішне поповнення обмінного фонду — ЗСУ захопили близько 100 російських солдатів.

Також "Коментарі" писали про те, що росіяни знайшли винного у прориві російського кордону в Курській області. Ним виявився російський генерал, який командував армією РФ під час українського контрнаступу на Харківську область.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини