Головна Новини Суспільство Війна з Росією Сирський про вагнерівців під Бахмутом: як щурі до мишоловки
commentss НОВИНИ Всі новини

Сирський про вагнерівців під Бахмутом: як щурі до мишоловки

Генерал-полковник Олександр Сирський відвідав прифронтову зону поблизу Бахмута та обговорив подальші плани військових дій на сході України.

16 травня 2023, 13:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський здійснив поїздку на передній край Бахмутського напрямку, де зустрівся з українськими військовими. Під час розмови український генерал зазначив, що російські найманці потрапили у пастку поблизу Бахмута. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на соцмережі Сирського.

Сирський про вагнерівців під Бахмутом: як щурі до мишоловки

Генерал-полковник Олександр Сирський. Фото з відкритих джерел

Олександр Сирський повідомив, що під час візиту до прифронтової частини Бахмута вдалось поспілкуватись з командирами частин та підрозділів. Також Сирський нагородив окремих військових нагородами та передав деякі подарунки для українських солдатів. Під час розмов обговорили та прийняли рішення щодо продовження оборони, а також розглянули можливі сценарії розвитку подій, вказує український генерал.

"Вагнерівці залізли в Бахмут, як щурі до мишоловки", — пише генерал-полковник Олександр Сирський.

Український військовий зазначив, що ЗСУ за допомогою активної оборони вдало здійснює контрнаступальні рухи по деяким територіям поблизу Бахмута. Сирський зазначив, що попри те, що у ворога більше ресурсів, українські військові вдало руйнують плани російських солдатів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Збройні сили України знищили цінну російську техніку. На озброєнні російської армії було лише 30 таких апаратів.

Також "Коментарі" писали, що згідно з дослідженнями Інституту вивчення війни українські військові просунулись у Бахмутському напрямку. Окрім того, речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий 13 травня заявив про звільнення 17,3 кв. км українських земель.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/osirskiy/70
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини