Головна Новини Суспільство Війна з Росією Сирський назвав напрямок, де ворог уже кілька діб намагається прорвати оборону ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Сирський назвав напрямок, де ворог уже кілька діб намагається прорвати оборону ЗСУ

Сирський побував у Авдіївському напрямку

15 березня 2024, 09:15 comments3119
Поділіться публікацією:

Після захоплення Авдіївки росіяни не зупинилися та продовжують штурмові дії. На Авдіївському напрямку супротивник зосередив основні зусилля і вже кілька діб намагається прорвати оборону українських військових. Головнокомандувач Збройних Сил України Олександр Сирський працював на Авдіївському напрямі. Про це він повідомив у Telegram.

Сирський назвав напрямок, де ворог уже кілька діб намагається прорвати оборону ЗСУ

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Головнокомандувач зазначив, що наступальні дії противника підтримуються інтенсивним вогнем артилерії та активним застосуванням FPV дронів та дронів з скиданнями. Авіація противника періодично завдає ударів КАБ з відстані 40 — 50 км, артилерійські позиції та основні елементи бойового порядку прикриваються засобами РЕБ.

"У цих умовах найбільш ефективним способом ведення оборони є — знищення бронетехніки та штурмових груп піхоти противника вогнем артилерії, діями бронегруп, комплексним застосуванням ударних безпілотних систем різних типів, захист від ворожих дронів своїх підрозділів засобами РЕБ у поєднанні зі знищенням пунктів управління систем та вогнем артилерії", — заявив Сирський.

Він додав, що саме організації та забезпеченню цих питань була присвячена моя робота. Разом із командирами розглянули оптимальні варіанти дій наших військ, маневр резервами, забезпечення боєприпасами та іншими матеріальними засобами.

Головком ВСУ також поінформував, що було вжито всіх необхідних заходів для зміцнення оборони та організації постійної взаємодії між усіма елементами оперативної побудови на цьому напрямі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Олександр Сирський заявив про запуск процесу ротацій та заміну частин та підрозділів, які тривалий час виконують бойові завдання на передовій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/osirskiy/625
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини