Головна Новини Суспільство Війна з Росією Сирський назвав місто, яке Росія хоче захопити до 9 травня
commentss НОВИНИ Всі новини

Сирський назвав місто, яке Росія хоче захопити до 9 травня

Керівництво РФ дало завдання російській армії захопити Часів Яр до 9 травня, щоб присвятити окупацію українського міста до "Дня перемоги".

15 квітня 2024, 08:57
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив, що керівництво Росії поставило мету армії РФ захопити Часів Яр до "Дня перемоги", тобто до 9 травня. За його словами, окупанти вже заходили в окремі райони міста, однак були знищені українськими військовими.

Сирський назвав місто, яке Росія хоче захопити до 9 травня

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. Фото з відкритих джерел

Олександр Сирський розповів, що здійснив дводенний візит для оцінки роботи на фронті. Головнокомандувач ЗСУ вказує, що Росія зосереджує зусилля на захід від Бахмуту та намагається захопити Часів Яр. Таким чином армія РФ прагне виконати завдання, яке поставили перед ними у Кремлі.

"Загроза залишається актуальною, з урахуванням того, що вище російське воєнне керівництво поставило задачу своїм військам захопити Часів Яр до 9 травня", — пише Сирський.

Попри постійні спроби захопити місто та захід окремих груп піхоти в Часів Яр, Олександр Сирський наголосив, що плани Росії у війні руйнує героїчна оборона українських військових, які стримують постійні атаки ворога.

Щоб забезпечити подальший захист цієї ділянки фронту, Сирський повідомив про заходи, які допоможуть стримувати російські атаки, зокрема забезпечення військових боєприпасами, безпілотниками та засобами РЕБ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Олександр Сирський назвав місто, яке стане "фатальним" для армії РФ, якщо вона почне наступ на нього.

Також "Коментарі" писали про думку українців щодо того, коли закінчиться війна. Найбільшу кількість голосів серед опитаних отримав варіант, що війна в Україні закінчиться через 1-2 роки. На другому місці за популярністю опинився варіант, що війна закінчиться менш як за рік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини