Головна Новини Суспільство Війна з Росією Сирський анонсував посилення на фронті: де у росіян виникнуть проблеми
commentss НОВИНИ Всі новини

Сирський анонсував посилення на фронті: де у росіян виникнуть проблеми

Олександр Сирський заявив, що будуть кроки для протидії КАБам та дронам

26 лютого 2024, 12:00
Поділіться публікацією:

Головнокомандувач Збройних Сил України Олександр Сирський заявив про роботу над кроками для протидії російським дронам та керованим авіаційним бомбам. Як передає портал "Коментарі", про це головком повідомив у себе в телеграм після спільної поїздки з міністром оборони Рустемом Умєровим на передову.

Сирський анонсував посилення на фронті: де у росіян виникнуть проблеми

Олександр Сирський. Фото з відкритих джерел

Головком зазначив, що противник регулярно штурмує українські позиції, ситуація на багатьох напрямках складна і потребує постійного контролю.

"Докладно проаналізували поточну ситуацію та обговорили необхідні подальші кроки, насамперед захисту військ від дронів та ударів з повітря КАБами, а також посилення окремих ділянок фронту", — заявив Олександр Сирський.

Він зазначив, що було проаналізовано проблеми, що виникають у бригадах.

"Звернув увагу на важливість координації та оперативної взаємодії всіх сил, а також збереження життя наших захисників та захисниць. Для покращення боєздатності, стійкості та управління підрозділами невідкладно на місці ухвалив кілька рішень", — наголосив воєначальник.

Читайте також на порталі "Коментарі" — під час другої річниці широкомасштабного російського вторгнення Україна підписала гарантії з безпеки ще з двома союзниками – Італією та Канадою. Таким чином, кількість відповідних домовленостей досягла шести (раніше було підписано з Великобританією, Німеччиною, Францією та Данією). Президент України Володимир Зеленський потужно звернувся цього дня до лідерів країн G7, закликаючи бути рішучими провідних демократій світу. Ми отримали чіткі сигнали, що згодом буде і в ЄС, і в НАТО – питання не в "якщо", а в "коли". Експерти розповіли порталу "Коментарі", які висновки з російсько-української війни можна зробити на даний момент, а також чого очікувати надалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/osirskiy/601
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини