Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Сірі" країни заплатять за співпрацю із Росією, - Подоляк
commentss НОВИНИ Всі новини

"Сірі" країни заплатять за співпрацю із Росією, - Подоляк

Рішення щодо підтримки держави-агресорки для її союзниць може бути фатальним

14 квітня 2023, 23:34
Поділіться публікацією:

Програш Росії у війні проти України є беззаперечним за будь-яких умов. Про це в ефірі 24 Каналу розповів радник глави ОПУ Михайло Подоляк, пишуть "Коментарі".

"Сірі" країни заплатять за співпрацю із Росією, - Подоляк

Росія може отримати озброєння від інших країн

Високопосадовець переконаний, що не всі країни-союзниці Росії будуть вголос говорити про свою допомогу державі-агресорці.

"Це не тільки Іран та Північна Корея. Просто багато країн, які сьогодні бояться, розуміють, що Росію можуть дотиснути санкціями і війною", – розказав він.

Радник глави ОП зазначив, що після того, як війна закінчиться поразкою Росії, буде багато розслідувань. Вони стосуватимуться тих, хто дозволяв Росії на певний час обходити санкції й у такий спосіб отримувати снаряди, дрони.

"Це будуть суттєві репутаційні, економічні та фінансові втрати для цих "сірих" країн. Це не тільки Ірану стосується", – підкреслив він.

На думку Подоляка, країни це добре розуміють і поводять себе доволі обережно.

"Але як тільки буде заморожування конфлікту, оці всі "сірі" країни одразу дозволять собі інтенсивно співпрацювати з Росією. А чому? Бо Росія буде платити преміальні", – зауважив Михайло Подоляк.

За його словами, саме через це ми не можемо ні в якому разі заморожувати конфлікт, тому що всі розуміють відповідальність у випадку програшу Росії.

Нагадаємо, як йшлося на порталі "Коментарі", Фінляндія завершує будівництво першої ділянки паркану на своєму кордоні з Росією. Це відбувається через кілька тижнів після вступу країни до НАТО.

Як писали раніше "Коментарі", Росія не планує зупинятися на Україні, вона хоче воювати зі всією Європою, — пояснює Центр стратегічних комунікацій (ЦСК)

Читайте також на шпальтах "Коментарів" — трансформація “Укроборонпрому”: Яка доля чекає державний концерн.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини