Головна Новини Суспільство Війна з Росією Сильні вибухи у Бердянську, а тепер і в Мелітополі: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Сильні вибухи у Бердянську, а тепер і в Мелітополі: що відомо

Місцеві жителі зазначають, що вже давно не чули таких сильних вибухів

11 грудня 2023, 11:50 comments5896
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованих Бердянську та Мелітополі Запорізької області сьогодні пролунали сильні вибухи. Місцеві жителі у пабликах діляться інформацією, що канонада не вщухала протягом півгодини. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

Сильні вибухи у Бердянську, а тепер і в Мелітополі: що відомо

Вибухи. Фото: з відкритих джерел

"У поки що окупованому Мелітополі голосно. Мешканці повідомляють про чергу вибухів, які вже протягом півгодини чути в різних районах міста", — повідомив голова Мелітополя Іван Федоров.

Як зазначають місцеві ЗМІ, іноді навіть вікна тремтять.

З ранку 11 грудня лунали вибухи і в тимчасово захопленому Бердянську Запорізької області. За даними місцевих пабліків, бердянці кажуть, що вибухи за містом продовжуються. Їх уже більше 20. Кажуть, що вибухи надзвичайно гучні. Чути навіть у приміщенні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на 22 місяці вторгнення в Україну росіяни активно ведуть наступальні дії по всьому фронту. Є дані, що до президентських виборів у РФ, намічених на 17 березня (фактично чергових виборів Путіна), Кремль наказав захопити як мінімум Авдіївку (Донецька область) і Куп'янськ (Харківщина). На міжнародному фронті ситуацію теж штормить через вибори, що вже пройшли і насуваються в країнах Заходу. Експерти оцінили ситуацію на цих полях битв спеціально для видання "Коментарі".

Також видання "Коментарі" повідомляло – у США продовжуються битви за виділення допомоги Україні. Адміністрація Джо Байдена нібито готова піти на компроміси щодо посилення правил перетину кордону для мігрантів, щоб отримати голоси республіканців для підтримки нашої країни. При цьому у Білому домі наголошують, що без відповідних рішень Конгресу гарантувати допомогу Україні зможуть ще протягом кількох тижнів. Чому довкола нашої підтримки виникла така ситуація? Як події можуть розвиватись далі? Які висновки слід зробити? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини