Головна Новини Суспільство Війна з Росією Сили оборони знищили колону штурмової техніки на гарячому напрямку (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Сили оборони знищили колону штурмової техніки на гарячому напрямку (ВІДЕО)

Намагання ворога штурмувати позиції 92 ОШБр на Харківщині закінчились нічим

10 вересня 2024, 12:46
Поділіться публікацією:

Рано-вранці трьома одиницями броньованої техніки – двома БМП-2 та одним танком Т-72  противник висунувся з території рф у напрямку України і, зокрема, позицій 92-ої окремої штурмової бригади. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію 92 ОШБР.

Сили оборони знищили колону штурмової техніки на гарячому напрямку (ВІДЕО)

колона російської техніки, фото: скріншот 92 ОШБр

"Наші хлопці "гаряче" зустріли окупантів: працювала артилерія, протитанкісти, БУБпАК "Ахіллес", підрозділи БпЛА штурмових батальйонів, рота вогневої підтримки.

Злагоджено та ефективно козаки далі відсіч", – зазначають військові. За результатами роботи Сил оборони України, уся ворожа техніка була знищена в цьому бою.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

ЗСУ вперше збили висотний розвідувальний дрон на висоті понад 3620 метрів (ВІДЕО)

Українські військові змогли вистежити та збити ворожий розвідувальний дрон на висоті понад 3 з половиною кілометри. Про це повідомили у 3-й окремій танковій Залізній бригаді, інформує портал "Коментарі".

"Це сталося 7 вересня над Харківщиною. Щойно засікли ворожий БПЛА "Орлан-10", у заданий район помчалася група "Ворон" зенітного ракетно-артилерійського дивізіону. У взаємодії з побратимами-прикордонниками визначили курс та висоту цілі. На місці один воїн підготував техніку до роботи, потім вступили в дію ще двоє членів екіпажу мисливців за розвідувальними "крилами" окупаційних військ.

Полювання було надскладним. По-перше, висота — понад три кілометри; во-друге, "Орлан" постійно змінював напрям та висоту. Але завдяки майстерності та злагодженим діям групи "Ворон" безпілотник-розвідник наздогнали на висоті 3620 метрів і знищили. На відео — фінальний момент атаки", – йдеться в повідомленні.

Відео повітряної дуелі – за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини