Головна Новини Суспільство Війна з Росією Швидше буде звільнення: до ГУР звернулися до українців з приводу військ РФ у Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Швидше буде звільнення: до ГУР звернулися до українців з приводу військ РФ у Криму

ГУР закликає співвітчизників повідомляти про війська РФ у Криму, щоб наблизити деокупацію півострова

14 червня 2023, 13:45
Поділіться публікацією:

Українців закликають повідомляти про розташування російських окупаційних військ та техніки, складів та штабів у Криму. Чим більше в українських захисників буде точних координат, тим швидше настане довгоочікуване звільнення півострова. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на прес-службу ГУР.

Швидше буде звільнення: до ГУР звернулися до українців з приводу військ РФ у Криму

Анексія. Фото з відкритих джерел

У повідомленні йдеться, що російська компанія "Чорноморнафтогаз", яка базується в Криму, активно розробляє плани з евакуації своїх співробітників та їхніх родичів із півострова.

ГУР зазначає, що цю та іншу важливу інформацію вони щодня отримують від небайдужих мешканців тимчасово окупованих територій.

"Громадяни України, які тимчасово перебувають під окупацією рашистів, нагадуємо, що ви можете наблизити деокупацію наших земель Силами оборони України! Саме завдяки вам вдається не лише знищувати ворога, а й рятувати життя наших воїнів та громадянських мешканців. Саме ваш внесок може стати вирішальним у повернення Україні кордонів 1991 року!", — йдеться у повідомленні української розвідки.

Враховуючи це, українців просять і надалі повідомляти інформацію про розташування окупаційних сил та засобів: пунктів дислокації, адрес проживання особового та керівного складу російських військ; складів зберігання снарядів та паливно-мастильних матеріалів; точок розміщення, зберігання та ремонту військової техніки; місць розміщення РЕР та РЕБ засобів (характерна ознака: антени та локатори); штабів та пунктів управління військами РФ; місць зберігання та точок чергування засобів ППО. Це можна робити за допомогою офіційного робота.

Українців закликають писати активніше. Повернення Криму під контроль України неминуче. Однак чим більше буде інформації – тим швидше настане звільнення.

Читайте також на порталі "Коментарі" — вода Кримським каналом вже точно не потрапить на півострів: подробиці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/DIUkraine/2432
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини