Головна Новини Суспільство Війна з Росією Швидкої перемоги не буде: військовий сказав, що відбувається на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Швидкої перемоги не буде: військовий сказав, що відбувається на фронті

Військовий Кирило Верес в інтерв’ю Українській правді повідомив, що швидкої перемоги України не буде

27 червня 2024, 17:31
Поділіться публікацією:

Ситуація на фронті не дозволяє сподіватися на швидку перемогу України у війні, заявив командир батальйону К-2 54-ої окремої механізованої бригади імені гетьмана Івана Мазепи Кирило Верес.

Швидкої перемоги не буде: військовий сказав, що відбувається на фронті

Кирило Верес

За його словами, Збройні сили України стикаються з багатьма проблемами – мобілізацією, медіа, ставленням населення до війни, настроями майбутніх новобранців і самих військових.

"Втома, трошки недовіри, не така вже мотивація, як у 2022 році. Особовий склад уже інший. Тоді ж хлопці ледь не з лопатами йшли на штурм, і без наказу могли йти. Я, наприклад, теж втомився. КПД моє не таке вже, як було раніше", — відзначив Верес.

Він підкреслив, що є багато процесів, які боєць, будучи в окопі, не може виконати, адже у нього навіть немає часу "про це просто подумати", бо його атакують, він атакує, або облаштовує позиції.

"Я змучився, а мій особовий склад, деякі воюють по 10 років, і вже третій рік під моїм керівництвом тільки в окопі. Звичайно, вони втомлені, в 100 разів більше, ніж я. Я взагалі не знаю, як вони тримаються", — говорить військовий.

При цьому, за його словами, він може "жити без війни", але за однієї умови – щоб його підрозділ не залишався в зоні бойових дій.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що зараз ситуація на фронті напружена. Ворог намагається захопити якомога більше українських позицій. За прогнозами експертів, через кілька днів окупанти можуть увійти у Торецьк та почати вуличні бої.

Разом з тим, президент Володимир Зеленський заявив, що Україна зацікавлена в тому, щоб війна завершилася якомога швидше. Він підкреслив, що на фронті гине багато людей.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини