Головна Новини Суспільство Війна з Росією Схоже, ми переборщили з секретністю. Світу треба показати жахливі пожежі і плач переляканих дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Схоже, ми переборщили з секретністю. Світу треба показати жахливі пожежі і плач переляканих дітей

Україна зазнала чергового масованого удару росіян із повітря, проте світові ЗМІ мовчать про чергову трагедію, відзначає військовий Юрій Касьянов. На його думку, Україна переборщила із секретністю, яка демонструє, що війни наче і немає

11 квітня 2024, 12:20
Поділіться публікацією:

Україна знову зазнала масованого удару з повітря. Прильоти були по всій території країни. Знову мова йде про серйозні руйнування, сильні пожежі в Харкові та жертви. Проте, як відзначив військовий Юрій Касьянов, стрічки світових ЗМІ про цей черговий акт тероризму мовчать.

Схоже, ми переборщили з секретністю. Світу треба показати жахливі пожежі і плач переляканих дітей

Війна в Україні

"Нашої війни начебто немає, наших страждань немає, і нас самих немає. Хто ж стане допомагати тим, кому не треба допомагати?",
— відзначив Касьянов.

За його словами, навіть жителі українських міст, де не так багато прильотів, насправді, майже нічого не знають про війну і не переживають, хоча сьогодні весь схід країни знаходиться у вогні, адже там окупанти рівняють із землею міста та селища.

"Ми переборщили із секретністю. Не знімайте роботу ППО! Не фіксуйте руйнування! Ок. Є такі випадки, коли фото і відео шкодять нашій обороні, полегшують противнику фіксацію влучень. Але є і супутникові знімки, є ворожа агентура — вона працює, і нерозумно думати, що ворог отримує інформацію про наші військові об'єкти тільки із соціальних мереж і публікацій у ЗМІ"
, — відзначив військовий.

На його думку, якщо Україна хоче виграти війну, то вона повинна все зробити для того, щоб світ звернув увагу на неї.

"Треба показувати війну в прямому ефірі. Знімати страшні пожежі в Харкові. Розносити по Тік-Ток моторошні панорами повітряних битв, пуски зенітних ракет, моменти влучань по крилатих ракетах, показувати роботу мобільних груп, показувати прильоти, дати можливість світу почути вибухи, плач переляканих дітей"
, — вважає Касьянов.

За його словами, будь-яка війна йде не тільки на полях битв, а й в інформаційному полі, не через заборони, а через прямий влив на людей — на уряди західних країн, на американських сенаторів, конгресменів, міністрів, на американських виборців, на польських фермерів, на канадську діаспору, і навіть на мешканців Росії, які посилають до нас своїх синів.

"Війна повинна прийти в стрічки інформаційних агентств і оселитися там до самої нашої перемоги"
, — відзначив військовий.

За його словами, тільки в цьому разі Україні почнуть по-справжньому допомагати.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у ніч на 11 квітня Росія завдала по Україні чергового масованого ракетного удару.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини