Головна Новини Суспільство Війна з Росією Шойгу заговорив про новий наступ на Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Шойгу заговорив про новий наступ на Україну

Нібито, за словами російського міністра, до нового наступу активно готують мобілізованих.

21 грудня 2022, 15:05 comments1571
Поділіться публікацією:

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу заїкнувся про нові наступальні дії в Україні. Нібито для цього зокрема і збирають мобілізованих. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ, які цитують главу Міноборони країни-агресора під час його виступу на колегії Міноборони РФ.

Шойгу заговорив про новий наступ на Україну

Сергій Шойгу. Фото: GettyImages

"Приватну мобілізацію проведено для стабілізації обстановки, захисту нових територій та проведення подальших наступальних дій", — сказав російський міністр.

Варто зазначити, що у Міноборони України відкрито говорять про те, що друга спроба масштабного наступу на Київ у планах росіян, оскільки мета – повне знищення України. Поки що нових ударних угруповань ворог не створив, але активно працює у цьому напрямі, зокрема, перекидаючи мобілізовану та військову техніку до Білорусі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — однією з топ-тем уже другий тиждень поспіль є інтерв'ю головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного "The Economist". У ньому генерал зробив низку важливих заяв у ракурсі російсько-української війни. Зокрема, повідомив, що українська армія активно готується до великої військової операції, попередив, що РФ може знову відновити наступ на початку наступного року на низці напрямків, охарактеризував командувача російської окупаційної армії Сергія Суровікіна як "держиморду" – традиційного командира часів Петра I, який може ліквідувати підлеглого невиконання поставленого наказу. Про що говорять ці заяви? Кому адресовані дані меседжі? Як ситуація в ракурсі військово-технічної, дипломатичної, політичної, фінансово-економічної підтримки може розвиватися далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

oooo

21 грудня 2022, 15:51

Зачeм плaтить за ceкc или дарить подарки и ходить на свидания если можно просто найти девку для сeкca Здесь ------ https://e.vg/pisy


Новини