Головна Новини Суспільство Війна з Росією Шойгу відрапортував про захоплення плацдарму на лівому березі Дніпра: у ЗСУ відреагували
commentss НОВИНИ Всі новини

Шойгу відрапортував про захоплення плацдарму на лівому березі Дніпра: у ЗСУ відреагували

У ОК "Південь" спростували заяву Сергія Шойгу про захоплення Кринок

21 лютого 2024, 08:20 comments4068
Поділіться публікацією:

В оперативному командуванні "Південь" спростували заяву міністра оборони Росії Сергія Шойгу про "зачистку" населеного пункту Кринки на лівобережжі Херсона. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться в офіційній заяві ОК "Південь".

Шойгу відрапортував про захоплення плацдарму на лівому березі Дніпра: у ЗСУ відреагували

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

"Російсько-окупаційні війська, не процвітаючи в штурмових діях на лівобережній Херсонщині, вдалися до маніпуляцій та фальсифікації фактів. Військово-політичне керівництво країни агресора заявило про зачистку плацдарму на лівому березі Дніпра. Офіційно повідомляємо, що так" у повідомленні.

У командуванні повідомляють, що Сили оборони півдня України продовжують утримувати зайняті позиції та завдають значних втрат ворогу.

Російські окупанти протягом дня здійснили одну спробу штурму та відійшли через суттєві втрати.

Зазначимо, Сергій Шойгу 20 лютого у доповіді президенту РФ Володимиру Путіну заявив, що Кринки вже повністю "зачищені". Згодом в інтерв'ю пропагандистському виданню ТАРС міністр заявив, що на березі Кринок вже стоять пости російських військ.

Шойгу також встиг відзначити "внесок у визволення Кринок" російських десантників, 810-ї бригади морської піхоти, 45-ї бригади спецназу ВДВ, сил спеціальних операцій та авіації.

Читайте також на порталі "Коментарі" – за тиждень до другої річниці російського широкомасштабного вторгнення в Україну захисники нашої країни змушені були залишити Авдіївку. Надто нерівні були сили. Українським воїнам катастрофічно не вистачає боєприпасів, різних видів озброєння, поповнення. А тут ще й допомога з боку США продовжує блокуватися через внутрішньополітичну боротьбу, що загострилася. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" те, що відбувається зараз на військовому та дипломатичних фронтах російсько-української війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини