Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Шойгу та Герасімов знов не в фаворі": кого шукає Путін на заміну
commentss НОВИНИ Всі новини

"Шойгу та Герасімов знов не в фаворі": кого шукає Путін на заміну

Російський диктатор не довіряє своєму оточенню

3 травня 2023, 18:09
Поділіться публікацією:

Чому під час останнього візиту Путіна або його двійника до окупованої частини Херсонської області, були відсутні міністр оборони Шойгу та голова генерального штабу Герасімов, пояснив військовий експерт Олег Жданов. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інтерв'ю Zaxid.net.

"Шойгу та Герасімов знов не в фаворі": кого шукає Путін на заміну

Путін і Шойгу

- Це ознака того, що ні Герасімов, ні Шойгу знов не в фаворі у Путіна, — каже Олег Жданов. — Той, хто грав роль Путіна, він зустрічався з іншими генералами. Це порушення субординації. Якщо в тебе є начальник генерального штабу та міністр оборони, а ти зустрічаєшся з посадовцями більш низького рангу, це говорить про те, що в нього антипатія до цих посадових осіб, або дуже велика недовіра, і він хоче почути щось інше з інших джерел.

Нагадаємо, що 18 квітня російські пропагандистські ЗМІ повідомили, що президент Росії Володимир Путін побував в Україні. Щоправда, на окупованих її територіях. Як повідомили росЗМІ, глава країни-агресора нібито побував на Херсонському напрямку та Луганському. Пропагандисти навіть поширили низку відео, на яких кремлівський диктатор нібито у штабі: на одному ролику за його спиною висить банер із написом "Угруповання військ Дніпро. Командний пункт". Також показані кадри, як Путін виходить із вертольота, як він нібито перебуває у штабі угруповання "Схід". Але жодний із відеозаписів не підтверджує точно факт того, що глава РФ побував в Україні.

Користувачі соцмереж відзначили несхожість особи на того персонажа, якого демонструють по телебаченню в якості президента РФ.

Тим часом, в Україні прокоментували дані США про загибель росіян під Бахмутом.

Депутат-колабораціоніст з Криму закликає ударити по резиденції Зеленського.

А у Зеленського прокоментували нічні атаки на Кремль.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини