Головна Новини Суспільство Війна з Росією Шойгу розповів, як відбувається окупація Донецької області
commentss НОВИНИ Всі новини

Шойгу розповів, як відбувається окупація Донецької області

Сергій Шойгу похвалився новими захопленими населеними пунктами Донецької області

2 серпня 2022, 15:20 comments2383
Поділіться публікацією:

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив, що так звана "спецоперація" в Україні йде за планом і війська РФ продовжують свій поступ у глиб Донецької області, як це і було визначено військовим командуванням. Як передає портал "Коментарі", про це пише російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини", з посиланням на заяву Шойгу на селекторній нараді 2 серпня.

Шойгу розповів, як відбувається окупація Донецької області

Сергій Шойгу. Фото: РІА Новини

"Після взяття під контроль території "Луганської народної республіки" планово звільняється "Донецька народна республіка", – зазначив Міністр оборони країни-агресора.

Також Сергій Шойгу похвалився успіхами під час війни проти України. За його словами, окупанти встановили контроль над новими населеними пунктами на Донеччині. Тепер росіяни контролюють такі села, як Григорівка, Берестове, Стряпівка, Покровське, Семигір'я та Новолуганське.

Успіхом Шойгу також назвав те, що російським військам вдалося порівняно швидко захопити Вуглегірську теплоелектростанцію з проектною потужністю 3600 мегават. Міністр нагадав, що цей об'єкт є найбільшим у Європі.

Російське військове командування постійно намагається публічно звітувати про успіхи війни в Україні, зокрема, як перемога подається окупація низки населених пунктів на Донбасі. При цьому спочатку планом Путіна була окупація всій Україні за три дні. Після того, як ці плани впали, у Москві почали вихваляти подвиги російських окупантів ан Донбасі. Наразі скрізь у медіа йдеться, що основне завдання росіян – вийти на адміністративні кордони Донецької та Луганської області.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Кабміні назвали регіон, де розпочалася обов'язкова евакуація.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/173007
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини