Головна Новини Суспільство Війна з Росією Шойгу розповів, чому Росія почала гальмувати свою "спецоперацію" в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Шойгу розповів, чому Росія почала гальмувати свою "спецоперацію" в Україні

Міністр оборони РФ також набрехав, що російські військові "на звільнених територіях організували системну роботу з налагодження мирного життя"

24 серпня 2022, 14:25 comments5692
Поділіться публікацією:

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу вирішив виправдатися за те, що наступ російських військ в Україні фактично зупинився. Міністр оборони країни-агресора заявив, що зниження темпів наступальної операції – це свідомий маневр російського військового керівництва, щоб мінімізувати жертви серед мирного населення. Як передає портал "Коментарі", таку заяву Шойгу цитує низка російських пропагандистських ЗМІ, включаючи телеканал RT та інформагентство РИА Новости.

Шойгу розповів, чому Росія почала гальмувати свою "спецоперацію" в Україні

Сергій Шойгу. Фото: РІА Новини

Сергій Шойгу заявив, що Росія, воюючи проти України, нібито дотримується норм гуманітарного права і російські війська намагаються завдати мінімальної шкоди мирному населенню в Україні, наносячи удари по військових цілях в Україні. Така тактика, пояснив міністр оборони країни-агресора, справді гальмує наступ російської армії, але на цей крок Москва пішла свідомо.

Міністр також озвучив заїжджену російську пропагандистську тезу про те, що російські військові не лише воюють, вбиваючи та руйнуючи, а й допомагають на окупованих територіях відновлювати інфраструктуру та роблять все для налагодження мирного життя.

При цьому Шойгу додав, що нібито українські військові "застосовують тактику випаленої землі, грубо порушують міжнародні норми, діють як терористи".

Не оминув Сергій Шойгу і хвору на Росію тему – постачання Заходом озброєння ЗСУ. За словами міністра оборони РФ, це лише затягує конфлікт і призводить до збільшення жертв, яких могло бути менше.

Читайте також на порталі "Коментарі" — півроку повномасштабної російсько-української війни: які головні висновки та прогнози.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Зла не хватає

24 серпня 2022, 20:40

Ти! Оленевод плешивий! Твої орки терористи і вбивають мирне населення. Якого хрена приліз в Україну. 3,14здуй за російським кораблем.

Ермаков

24 серпня 2022, 15:10

Данные информационной космической диагностики ИКД. В войне агрессор наказывается Создателем. Главное наказание получает Путин, потом его первые и дальние помощники и весь русский народ, который сейчас на 88% боится выступать против Путина. Но в 2023 году 99% россиян проклянут Путина и его команду. Агрессор получит от Создателя наказание уже в 2023 году путем ухудшения здоровья, плохих событий по жизни (с 2023 года Путин может сесть в тюрьму), потерей своих активов. Создатель не прощает людям агрессию РФ против Украины. За свои поступки каждый будет отвечать лично. Это касается и религиозных деятелей.


Новини