Головна Новини Суспільство Війна з Росією Шойгу розповів, чому Путін передумав припиняти удари по енергетиці України
commentss НОВИНИ Всі новини

Шойгу розповів, чому Путін передумав припиняти удари по енергетиці України

Москва звинуватила Київ у тому, що він нібито відмовився не завдавати ударів по атомних об'єктах

10 вересня 2024, 11:28
Поділіться публікацією:

Турецько-російські відносини дуже щільні і під час чергового діалогу Туреччина виступила з пропозицією РФ припинити завдавати ударів об'єктам енергетики, об'єктам атомної енергетики України. Нібито російський диктатор Володимир Путін погодився на це. Також нібито були домовленості не завдавати ударів по торговому флоту в Чорному морі. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю російським пропагандистам розповів екс-глава Міноборони РФ, секретар Ради безпеки Росії Сергій Шойгу.

Шойгу розповів, чому Путін передумав припиняти удари по енергетиці України

Сергій Шойгу. Фото: з відкритих джерел

За словами колишнього міністра оборони РФ, Україна від домовленостей нібито відмовилася, а Курський наступ ЗСУ остаточно зірвав переговори.                   

"Туреччина свого часу запропонувала не завдавати ударів об'єктам атомної енергетики, Україна від цього відмовилася", – сказав Шойгу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — тема про таємні переговори між Росією, Україною та посередниками не вперше спливає у ЗМІ та активно обговорюється. Зокрема, йшлося про те, що в серпні Україна і Росія мали відправити делегації в Доху для переговорів щодо укладення історичної угоди, яка припинила б удари по енергетиці та енергетичній інфраструктурі з обох сторін. Однак наступ ЗСУ на Курській області зірвав усі домовленості. Про це пише видання The Washington Post, посилаючись на дипломатів, знайомих із перебігом переговорів. Чи були такі переговори? Чому саме раз стає відомо про такі подробиці? Чи не може це бути пов'язано з успішністю дій ЗСУ на Курщині? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини