Головна Новини Суспільство Війна з Росією Шойгу приголомшив заявою про роль війни для економіки РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Шойгу приголомшив заявою про роль війни для економіки РФ

Шойгу заявив, що альтернативи війні нема

26 грудня 2023, 21:59
Поділіться публікацією:

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу назвав війну з Україною та нарощування потенціалу армії єдиним можливим шляхом розвитку РФ. Про це пише видання The Moscow Times, передає портал "Коментарі".

Шойгу приголомшив заявою про роль війни для економіки РФ

Шойгу розповів, навіщо воює РФ. Фото з відкритих джерел

На засіданні селекторної наради з керівним складом російських Збройних сил Сергій Шойгу заявив, що нібито лише завдяки продовженню бойових дій в Україні та розширенню армії окупантів можна досягти соціально-економічного розвитку Росії.

Міністр оборони РФ стверджує, що російська армія начебто постійно займає більш вигідні позиції та розширює захоплені території в Україні.

Сергій Шойгу вважає, що російські загарбники "послідовно йдуть до досягнення заявлених цілей".

"У ситуації, що складається, міністерство оборони продовжує планову діяльність з будівництва міцних, надійних, добре оснащених, мотивованих Збройних сил РФ. Тільки так можна забезпечити мирний соціально-економічний розвиток нашої країни", — заявив воєнний злочинець, який обіймає посаду міністра оборони Росії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що заступник командира 3-ї Окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін розкритикував чоловіків, які ухиляються від служби в армії. Офіцер запропонував небажаючим вступати до лав ЗСУ подивитися на фотографії вщент зруйнованого міста Мар'їнка Донецької області та задуматися над тим, що російські окупанти можуть те ж саме зробити з їхнім рідним населеним пунктом. Максим Жорін зазначив, що населені пункти, за які точилися бої, вже не відбудувати і не відновити. Як міста, додав майор ЗСУ, "вони тепер живуть лише в Google".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

26 грудня 2023, 22:36

Тому вони і сподіваються на власні сили, а ні випрошують. Це наші програшні командувачі розповідають, що і те і інше не їх справа - їм дайте готове. Ми вже мали такий "патріотизм" Вакарчука. Йому доручали серйозно займатись і рятувати Україну від загибелі, а його це не цікавило - йому співанки до вподоби і грошові надходження в офшори. Ні Вакарчук ні Зе ні копійки в Україні не заплатили - офшорні ухилянти.


Новини