Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Мар'їнка тепер живе лише в Google": офіцер ЗСУ розкритикував ухилянтів
commentss НОВИНИ Всі новини

"Мар'їнка тепер живе лише в Google": офіцер ЗСУ розкритикував ухилянтів

Мар'їнка стала ще одним містом, від якого залишилися суцільні руїни

26 грудня 2023, 21:25
Поділіться публікацією:

Заступник командира 3-ї Окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін розкритикував чоловіків, які ухиляються від служби в армії. Офіцер запропонував небажаючим вступати до лав ЗСУ подивитися на фотографії вщент зруйнованого міста Мар'їнка Донецької області та задуматися над тим, що російські окупанти можуть те ж саме зробити з їхнім рідним населеним пунктом. Свій допис Жорін опублікував у Telegram, передає портал "Коментарі".

"Мар'їнка тепер живе лише в Google": офіцер ЗСУ розкритикував ухилянтів

РФ розгромила вщент Мар'їнку. Фото з відкритих джерел

"На жаль, кадри зруйнованої Мар'їнки вже нікого не дивують. Мар'їнка — ще одне місто, від якого не залишилося абсолютно нічого. Корисно роздивитися всім "не народженим" для війни. Майте на увазі, що п*д*ри зроблять це з кожним українським містом, до якого доберуться", — написав Максим Жорін.

Майор ЗСУ розповів, що коли його підрозділ проводив наступальні дії в населеному пункті Андріївка, там замість будинків і вулиць українські військовослужбовці спостерігали лише фундамент.

Максим Жорін зазначив, що населені пункти, за які точилися бої, вже не відбудувати і не відновити. Як міста, додав майор ЗСУ, "вони тепер живуть лише в Google".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що серед передових українських сил в Авдіївці зростає тривога щодо скорочення постачання зброї та боєприпасів з боку головного союзника України – США. Якщо допомога взагалі припиниться, то українські захисники не зможуть далі утримувати це місто на Донеччині. ЗМІ наводить слова голови військової адміністрації Авдіївки Віталія Барабаша, який каже, що якщо військова підтримка США припиниться, це призведе до зміни лінії зіткнення і "божевільних втрат".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Григорий

26 грудня 2023, 21:56

Интересно этот офицер с дрона только это видит сидя в тылу,

Ігор

26 грудня 2023, 21:53

На початку війни у вас черги стояли з бажаючих. Як ви довели Україну до такого стану? Коли натовпи корумпованих малоросів ховаються за своїми посадами. Скільки хитрих військових передають частку своєї платні, щоб постійно лишатись далеко від передовій без ротації? Жінки не замінять військоматівських хабарників, а їх на передову відправити? Ви досі ні брехні ні корупції ні деградації экономики не помічаєте. Захист до руїн і останнього Українця таким і повинен бути? Навіть червона армія, коли відступала не доводила до такого.Чому Путін завжди по переду юдейського гопника з російськомовною щелепою? По всьому світу набирає солдат. Тепер вам скільки потрібно м'яса смердів: півмільйона мільйон? А ваша фанатична темрява! Що синку, допоміг тобі юдейський бог з томосом Порошенка та Наріка? То чому ви 1000 років фанатієте від нього?


Новини