Головна Новини Суспільство Війна з Росією Шойгу отримав наказ від Путіна: у нього місяць, щоб спинити контрнаступ ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Шойгу отримав наказ від Путіна: у нього місяць, щоб спинити контрнаступ ЗСУ

Аналітики Інституту вивчення війни вважають, що Шойгу отримав місяць часу від Володимира Путіна, щоб зупинити українську армію.

25 вересня 2023, 09:57
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу міг отримати наказ від Путіна зупинити український контрнаступ до початку жовтня. Про це повідомляє Інститут вивчення війни з посиланням на джерела з Кремля. 

Шойгу отримав наказ від Путіна: у нього місяць, щоб спинити контрнаступ ЗСУ

Путін наказав Шойгу зупинити контрнаступ України. Фото з відкритих джерел

В ISW зазначають, що Путін дав місяць Шойгу для зупинки контрнаступу. Мета такого рішення спирається на те, щоб Росія після цього повернула військову ініціативу на фронті та почала свій наступ.

"Російське військове командування, можливо, віддає наказ про невпинні контратаки в надії змусити український контрнаступ досягти піку, навіть високою ціною для російської армії", — пишуть в Інституті вивчення війни.

Аналітики також вказують, що Путін міг надати військовому командуванню РФ наказ посилено тримати усі оборонні позиції. Мета таких дій створити ілюзію, що український контрнаступ не приносить успіхів, попри значну допомогу західних союзників.

ISW зазначують, що такі дії росіян можуть бути успішні лише в довгостроковій перспективі. Якщо військові РФ справді зможуть зупинити ЗСУ від планів деокупації українських територій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Росія відправила до кордону двох українських областей спеціальний загін. Військові РФ намагаються здійснювати диверсійну діяльність поблизу українського кордону.

Також "Коментарі" писали, що у Росії нова проблема, яку не передбачив Володимир Путін. Витрати на війну в Україні для Кремля виявились більшими, ніж очікував президент РФ. У новому бюджеті вони зросли у кілька разів та значно перевищують витрати на соціальну сферу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Так себя называть

25 вересня 2023, 10:52

немыслимое богохульство ...

Бог

25 вересня 2023, 09:10

Вы лучше про свои вытраты пишите,которые на 75% зависят от Запада.А ему уже надоедают эти бесполезные траты. И тогда как ранее в укроистории-Ну что сынку-помогли тебе твои ляхи???!!!


Новини