Головна Новини Суспільство Війна з Росією Шойгу безпідставно вважає, що Україна може використати «брудну бомбу»
commentss НОВИНИ Всі новини

Шойгу безпідставно вважає, що Україна може використати «брудну бомбу»

Росіяни знову звинувачують Україну, але не надають доказів.

23 жовтня 2022, 16:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу під час телефонної розмови з французьким колегою Себастьєном Лекорню звинуватив Україну у можливості використати "брудну бомбу". Але як і в більшості випадків роблять політики РФ не надав жодних доказів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформаційну агенцію Reuters.

Шойгу безпідставно вважає, що Україна може використати «брудну бомбу»

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу. Фото з відкритих джерел

23 жовтня Шойгу повідомив міністра оборони Франції Себастьєна Лекорню, що ситуація у війні з Україною сильно погіршується та може призвести до "неконтрольованої ескалації".

"Обговорили ситуацію в Україні, яка стрімко загострюється", — заявив міністр оборони Росії Сергій Шойгу про підсумки телефонної розмови.

Також Шойгу повідомив колезі з Франції, що Російська Федерація стурбована через можливість використання "брудної бомби" з боку Києва. Незважаючи на сказану заяву російський політик не надав чітких та правдивих доказів про своє припущення стосовно використання Україною такої зброї.

Під "брудною бомбою" зазвичай мається на увазі звичайна вибухівка, яка має доповнення радіоактивними елементами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські окупаційні сили звинуватили Україну у створені пасток для мирних жителів анексованих територій. Такі повідомлення українські спецслужби вважають провокацією з боку РФ, адже Росія створює вибухові пастки, чекає на їх дію та звинувачує Україну на пропагандистських каналах.

Також "Коментарі" писали про російського пропагандиста, який на одному з російських телеканалів запропонував топити та підпалювати українських дітей. Окрім того, росіянин вважає, що українців потрібно розстріляти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини