Головна Новини Суспільство Війна з Росією Шоу артилеристів. Українські воїни зібрали гаубцю всього за 1 хвилину (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Шоу артилеристів. Українські воїни зібрали гаубцю всього за 1 хвилину (ВІДЕО)

Швидкість складання гаубиці M777 українськими воїнами просто вражає.

2 вересня 2022, 00:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Гаубиці M777 є однією з перших західних артилерійських систем, які досягли України і які після кількох місяців боїв все ще відіграють важливу роль у боротьбі з російськими військами. На новому відео з фронту ви побачите, як українська армія досконало опанували цю зброю.

Шоу артилеристів. Українські воїни зібрали гаубцю всього за 1 хвилину (ВІДЕО)

Українські воїни зібрали гаубцю за 1 хвилину. Фото з відкритих джерел

Виробник гаубиці M777 BAE Systems заявляє, що підготовка цієї зброї до транспортування займає дві-три хвилини, однак, як бачимо на записі, українські воїни справляються з цим завданням на десятки секунд швидше. Це свідчить про те, наскільки добре вмотивовані українці в ЗСУ та як добре вони опанували зброю, для роботи з якою потрібно вісім людей.

Чому важливо так швидко підготувати гаубицю до транспортування? Щоб уникнути атаки росіян. Українська армія та російські сили використовують обладнання, яке дозволяє відстежувати місце запуску снарядів з гаубиці, тому швидка зміна дислокації є надзвичайно важливою.

M777 — буксирована 155-мм гаубиця, перша експлуатація якої відбулася на початку 21 століття під час війни в Афганістан. Ця конструкція значною мірою базується на гаубиці M198. Вона має цифрову систему управління, завдяки якій можна швидко підготувати гаубицю до пострілу і в залежності від використовуваних боєприпасів M777 може вражати цілі на відстані до 40 км. Перші екземпляри цієї зброї були доставлені в Україну у квітні. На сьогодні Україна отримала з Заходу близько 200 одиниць цієї техніки.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв про те, як українці знищили російський танк з відстані понад 10 км. Це може бути найбільша відстань з влучанням у танк з іншого танка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини