Головна Новини Суспільство Війна з Росією Шольц назвав наступну ціль Путіна, після України
commentss НОВИНИ Всі новини

Шольц назвав наступну ціль Путіна, після України

У планах російського президента поглинути не лише українську державу, а й захопити сусідні території

15 червня 2023, 12:40
Поділіться публікацією:

Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, на урядовій пресконференції, повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на DW.

Шольц назвав наступну ціль Путіна, після України

Олаф Шольц. Фото з відкритих джерел

Він зауважив, що підтримувати Україну необхідного до того часу, допоки вона не буде в безпеці. За словами представника ФРН, Путін не зупиниться на українській державі, а прагнутиме захопити й інші країни. Тому, на переконання Шольца, необхідно вести конкретний діалог, що стосуватиметься гарантій безпеки для України після закінчення війни.

"А російський президент явно хоче поглинути деякі сусідні території: у нього є такий план щодо України, й, абсолютно очевидно, це також його план щодо Білорусі", — стверджує глава німецького уряду.

Він також додав, що не варто погоджуватись з узаконенням російської окупації окремих територій України чи іти на "заморожування" війни, як закликають деякі світові лідери. Шольц наголосив, що Німеччина допомагатиме українцям стільки часу, скільки це буде потрібно, і як приклад навів рішення про ремонт підбитих на українському полі бою західних озброєнь.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — НАТО розглядає дві моделі гарантій безпеки для України: президент Чехії розкрив деталі. Він пояснив, що фактично країни-члени НАТО зафіксують на папері те, що вони вже роблять для України. Також документально буде затверджено довгостроковий план підтримки. Фактично це є гарантії, що Україна не залишиться одна з російською агресією, вона матиме надійний тил та підтримку.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Ще дві країни об’єдналися, аби підтримати військовий потенціал України. Норвегія та Данія передадуть Україні ще 9 000 артилерійських снарядів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

15 червня 2023, 11:51

Повторення казочок корумпованих.


Новини