Головна Новини Суспільство Війна з Росією Шокуюча подія з фронту: командира прив’язали до дерева під час обстрілу
commentss НОВИНИ Всі новини

Шокуюча подія з фронту: командира прив’язали до дерева під час обстрілу

Через конфлікт з військовим керівництвом армії РФ, окупанти прив'язали командира до дерева та залишили його під час обстрілу.

12 червня 2024, 11:11 comments18838
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російські окупанти вирішили несподіваним чином покарати командира, який скаржився що військове керівництво РФ недостатньо забезпечує російську армію. Росіяни прив'язали свого побратима до дерева та лишили так на кілька годин в зоні обстрілу. 

Шокуюча подія з фронту: командира прив’язали до дерева під час обстрілу

Окупанти прив'язали до дерева командира. Фото з відкритих джерел

Росіянин Андрій Єлісєєнко з Санкт-Петербурга був мобілізований у жовтні 2022 року. У липні 2023 року він став командиром зенітної ракетної батареї, а у серпні його полк зайшов на територію України в Херсонському напрямку.

Як повідомляють російські ЗМІ, Єлісєєнко заявив, що після відправки до лінії фронту, його угрупування не отримало жодного автомобіля, тепловізорів, засобів РЕБ та іншої техніки, які по документах відправляли до його полку. 

Андрій Єлісєєнко почав скаржитись, що вони самі змушені купувати собі більшість засобів, проте російське військове керівництва порадило йому мовчати. Оскільки, окупант продовжив свою критику та конфліктував з російським керівництвом, його вирішили покарати.

Російські солдати за наказом керівництва прив'язали командира до дерева під час обстрілів біля міста Олешки на чотири години. Попри обстріли окупант зміг вижити. Після цього, його зняли з посади командира зенітної ракетної батареї та відправлять у розвідроту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у США розкрили, як Україна знищила два російські літаки А-50.

Також "Коментарі" писали про повідомлення з Генштабу про вдалі дії українських сил в окупованому Криму. Україна змогла знищити три зенітні ракетні системи в різних частинах півострова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини