Головна Новини Суспільство Війна з Росією Шмигаль пообіцяв «м’яку мобілізацію». Скільки людей потрібно фронту
commentss НОВИНИ Всі новини

Шмигаль пообіцяв «м’яку мобілізацію». Скільки людей потрібно фронту

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль в ефірі Esimeses stuudios повідомив, що процес мобілізації знаходиться у нього та президента під контролем. При цьому він відзначив, що сама мобілізації буде м’якшою, ніж очікувалося

5 квітня 2024, 17:54
Поділіться публікацією:

Денис Шмигаль розповів, що Україна не потребує мобілізації на фронт 500 000 військових, як вважалося раніше. За його словами, Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський завершив аудит Збройних сил, знайшов резерви і вже навіть почав проводити перші ротації на фронті. Тому, додав голова уряду, є розуміння, що зараз на фронті не потрібно так багато людей, як вважалося раніше.

Шмигаль пообіцяв «м’яку мобілізацію». Скільки людей потрібно фронту

Денис Шмигаль

"Тому мобілізація буде набагато м'якшою"
, — підкреслив голова Кабімну.

Також він припустив, що до кінця поточного року будуть виконані всі завдання у питанні здійснення мобілізації.

Окрім того, голова уряду повідомив, що насправді в Україні сформовані нові бригади, які повністю укомплектовані людьми. Проте, їм потрібні обладнання, військова техніка та боєприпаси, які повинні надати союзники України.

Шмигаль підкреслив, що коли все необхідне буде доставлено в Україну, вона зможе укомплектувати нові бригади і після цього суттєво збільшити бойову міць на фронті.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що президент Володимир Зеленський також заявив про те, що Україні більше не треба мобілізувати 500 000 військових на фронт. За його словами, цього вдалося досягти завдяки внутрішньому аудиту, який провів Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, який зумів відшукати необхідні резерви. При цьому президент підкреслив, що Росія збирається провести мобілізацію та відправити на фронт 300 000 своїх військових.

Разом з тим військові не погоджуються з думкую про те, що уже немає потреби в мобілізації 500 000 військових. За їх словами, саме така кількість потрібна на фронті. При цьому, вони вважають, що після цієї великої мобілізації потрібно щомісяця відправляти на фронт ще по 20 000 військових, щоб мати реальну можливість перемогти у війні з Росією.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

12345

5 квітня 2024, 17:12

Це як з «бриллиантовой руки» тепер бить будуть «аккуратно, но сильно»


Новини