Головна Новини Суспільство Війна з Росією Шанс закінчити війну в Україні: очільник МЗС Польщі розкрив "переможну тактику Дональда Трампа"
commentss НОВИНИ Всі новини

Шанс закінчити війну в Україні: очільник МЗС Польщі розкрив "переможну тактику Дональда Трампа"

Очільник МЗС Польщі Радослав Сікорський вважає, що Дональд Трамп може натиснути на Путіна, щоб закінчити війну в Україні.

17 липня 2024, 14:33 comments1516
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський заявив, що Дональд Трамп любить виходити з критичних ситуацій переможцем. За словами Сікорського, перемога російського диктатора Володимира Путіна у війні в Україні стало б поразкою для Трампа.

Шанс закінчити війну в Україні: очільник МЗС Польщі розкрив "переможну тактику Дональда Трампа"

Колишній президент США Дональд Трамп. Фото з відкритих джерел

Очільник МЗС Польщі з'явився в передачі Pytanie Dzień на польському телеканалі TVP Info. Ведучі запитали у Радослава Сікорського, чи може Дональд Трамп змусити Україну підписати мирні угоди з Росією.

"Його люди кажуть, що є можливість, і деякі з них розуміють, що не Україну потрібно змушувати до миру, а Путіна, і що, можливо, вихід із цієї війни — це погрожувати Путіну ескалацією допомоги Україні. Якби ця школа перемогла, тоді ми могли б мати шанс закінчити цю війну", — Сказав Сікорський.

Ведучий задав Сікорському питання, чи міг би в такому випадку Трамп стати тим, хто вирішить конфлікт між Україною та Росією. 

"Він любить бути переможцем. Капітуляція перед Путіним точно не закінчилася б перемогою", — сказав Сікорський.

Нагадаємо, що за радники Трампа розповіли деякі деталі його "мирного плану" щодо закінчення війни в Україні. У випадку перемоги на виборах Трамп хоче шантажувати Україну поставками зброї, щоб Київ провів мирні переговори з Росією.  Крім того, Трамп не проти, віддати Росії Крим та деякі окуповані території України, але так, щоб Київ міг "зберегти лице".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський відреагував на "мирний план" Трампа щодо закінчення війни.

Також "Коментарі" писали, що у Кремлі відповіли на заяви Трампа щодо зняття санкцій з Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини