Головна Новини Суспільство Війна з Росією Серйозний удар по режиму диктатора Путіна: якій операції ЗСУ аплодує Захід
commentss НОВИНИ Всі новини

Серйозний удар по режиму диктатора Путіна: якій операції ЗСУ аплодує Захід

Юрій Ігнат нагадав, що знищення А-50 у зв'язці з Іл-22 сталося вперше в історії

5 лютого 2024, 09:30
Поділіться публікацією:

Повітряні сили ЗСУ вперше в історії знищили літак далекого радіолокаційного виявлення та управління, підбивши 14 січня 2024 року російський А-50 у зв'язку з Іл-22. Він вважає, що Заходу кращої реклами їхньої зброї "нема чого й чекати". Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю Центру протидії дезінформації зробив представник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Серйозний удар по режиму диктатора Путіна: якій операції ЗСУ аплодує Захід

Юрій Ігнат. Фото: mil.in.ua

"Знищення А-50 ще й на додачу з Іл-22, який у зв'язці працює – це вперше в історії такий літак було знищено. Західний світ аплодує", – сказав Юрій Ігнат.

Він наголосив, що такі операції – найкраща реклама західної зброї.

Представник командування ЗС ЗСУ зазначив, що знищення А-50 – це серйозний іміджевий удар по режиму російського диктатора Володимира Путіна.

"Повітряні Сили мріяли такий літак знищити. Ви не уявляєте, яка радість була тих, хто це зробив, яка радість була на командному пункті. Це справді надихає. Жирна ціль, вона була знищена", – додав Ігнат.

Нагадаємо, увечері 14 січня з'явилася інформація про збивання російських літаків А-50 та Іл-22М11. На борту знищеного літака далекого радіолокаційного виявлення А-50 були переважно молоді офіцери та полковник.

Читайте також на порталі "Коментарі" – на російсько-українському фронті справді склалася патова ситуація, Україні потрібні сучасні технічні засоби. Таку заяву в інтерв'ю італійському Rai1 зробив президент України Володимир Зеленський.

Також видання "Коментарі" повідомляло — чому лютий критично важливий місяць для України: які очікування від рішень союзників.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини