Головна Новини Суспільство Війна з Росією Серія нічних вибухів у Криму: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Серія нічних вибухів у Криму: що відомо

7 травня у кількох містах тимчасово окупованого Криму зафіксували вибухи. Російські ЗМІ пишуть про атаку українських дронів.

7 травня 2023, 08:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Вранці, 7 травня, у кількох містах тимчасово окупованого Криму було чутно серію вибухів, які росіяни називають "хлопками". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на місцеві Telegram-канали.

Серія нічних вибухів у Криму: що відомо

Вибухи у Криму, фото ілюстративне

О 4:15 було зафіксовано перші вибухи в Криму поблизу міста Саки. Місцеві ЗМІ повідомляють про роботу протиповітряної оборони. Наступним містом, де була бавовна виявилась Євпаторія.

Далі, о 4:22 роботу ППО зафіксували в Севастополі, а жителі мису Фіолент повідомили про вибухи та пожежу біля цвинтаря. Також вказують, що вибухи були настільки потужні, що в будинках трусило вікна та стіни.

Наступним містом, яке перейняло естафету став населений пункт Новофедорівка, що знаходиться між Євпаторією та Севастополем. Тут роботу ППО зафіксували о 4:29. А вже за шість хвилин два вибухи відбулись у Козачій Бухті, а згодом знову в Севастополі.

Остання інформація про серію вибухів з тимчасово окупованого Криму надійшла о 5:04, повідомили про бавовну в районі міста Яни Капу (Красноперекопськ).

Наразі окупаційна "влада" Криму не надавала офіційних коментарів, однак пропагандистські ЗМІ пишуть про роботу системи протиповітряної оборони, яку використали проти атаки українських дронів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Кремль готує провокацію на території Росії для дискредитації Збройних сил України.

Також "Коментарі" писав, що Сполучені Штати відповіли на заяви представник адміністрації президента РФ, який звинуватив США в атаці на Кремль. Національний Координатор Ради безпеки зі стратегічних комунікацій Джон Кірбі сказав, що Пєсков бреше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/chp_sevastopol
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини