Головна Новини Суспільство Війна з Росією Серед жертв удару РФ по Костянтинівці ідентифікували дітей: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Серед жертв удару РФ по Костянтинівці ідентифікували дітей: деталі

Російська ракета вбила дівчаток 9 та 11 років

10 серпня 2024, 11:07 comments6643
Поділіться публікацією:

Серед загиблих після удару Росії по торговому центру у Костянтинівці Донецької області 9 серпня ідентифікували двох дітей, дівчатка 9 та 11 років. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомили в Офісі генерального прокурора України.

Серед жертв удару РФ по Костянтинівці ідентифікували дітей: деталі

Удар по Костянтинівці. Фото: з відкритих джерел

"Продовжуються експертизи щодо встановлення особистостей ще 6 осіб, у тому числі, ймовірно, 1 дитини", — йдеться у повідомленні.

Зазначимо, вчора, 9 серпня, росіяни завдали терористичного удару по супермаркету у Костянтинівці Донецької області. Кількість загиблих внаслідок ворожого обстрілу становила 14 осіб, поранено — 43 особи. За попередньою інформацією, ворог вдарив ракетою Х-38.

"Зараз тривають слідчі дії. Число постраждалих уточнюється. За процесуальним керівництвом Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України)", — йдеться у повідомленні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський відреагував на удар Росії по Костянтинівці на Донеччині.

"Удар російських терористів звичайним супермаркетом і поштою. Люди під завалами. Триває рятувальна операція і буде зроблено все, щоб врятувати людей", — зазначив Зеленський.

За його словами, Росія відповідатиме за цей терор, і ми зробимо все, щоб мир і надалі був з Україною, підтримував наш захист та порятунок життів наших людей.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Верховний представник Європейського Союзу із закордонних справ та політики безпеки Жозеп Боррель відреагував на жорстокий удар російських окупантів по супермаркету у Костянтинівці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини