Головна Новини Суспільство Війна з Росією Щось пішло не так: Кремль знову переносить "референдуми" про анексію
commentss НОВИНИ Всі новини

Щось пішло не так: Кремль знову переносить "референдуми" про анексію

Через анексію важче уявити будь-яке врегулювання війни шляхом переговорів на будь-яких умовах, які могли б прийняти Україна чи Захід

11 серпня 2022, 07:47 comments2237
Поділіться публікацією:

Російське керівництво досі збентежено вибухами на авіабазі поблизу Новофедорівки в анексованому Криму. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляється в оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW).

Щось пішло не так: Кремль знову переносить "референдуми" про анексію

Російські паспорти. Фото: з відкритих джерел

Американські експерти зазначають, що російські офіційні особи залишаються збентеженими щодо атаки 9 серпня на авіабазу Саки в окупованому Росією Криму, розташовану за 225 км російськими лініями, в результаті якої було знищено щонайменше вісім російських літаків і кілька будівель під супутникові знімки". військово-повітряних сил України про те, що атака знищила щонайменше вісім російських літаків, що суперечить заявам Росії про те, що вибухи не зашкодили жодному літаку і не були результатом атаки.

Також наголошується, що зміна планів Кремля свідчить про те, що окупаційні сили, найімовірніше, перенесуть дату так званих референдумів про анексію в окупованій Україні.

"Через анексію важче уявити будь-яке врегулювання війни шляхом переговорів на будь-яких умовах, які могли б прийняти Україна чи Захід, демонструючи, що Кремль принципово не сприймає припинення війни на будь-яких умовах, окрім капітуляції України", — додали аналітики.

Як повідомляється, в останні тижні Іран почав тренувати російські сили на іранських системах БПЛА, демонструючи поглиблення військової співпраці між Іраном та Росією.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Дмитро Кулеба розповів ЄС, як навчити росіян поважати кордони.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україну вже поділили: окупанти намагаються навіяти людям, що незалежної країни вже немає.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини