Головна Новини Суспільство Війна з Росією Що замінить західні літаки під час українського контрнаступу
commentss НОВИНИ Всі новини

Що замінить західні літаки під час українського контрнаступу

Захід не поспішає передавати Україні F-16, тому їх замінить "мала авіація"

1 травня 2023, 15:51
Поділіться публікацією:

Під час майбутнього контрнаступу Україна замість сучасних західних винищувачів, які не поспішають передавати Україні, може використати БПЛА. Про це повідомляють "Коментарі" із посиланням на військового експерта Олега Жданова.

Що замінить західні літаки під час українського контрнаступу

F-16

— Можливо, за рахунок кількості БПЛА ми зможемо частково вирішити це завдання з вогневого враження супротивника, — каже експерт. — Тому я навіть не сумніваюся в тому, що безпілотники "тягтимуть" на собі ту частку враження супротивника, яку мали тягнути на собі авіація та ракети.

Крім того, експерт прокоментував можливість знищення за допомогою комплексів Patriot російських літаків, які не заходячи в український повітряний простір, скидають бомби, що планують.

"Теоретично, це можна зробити, але практично це нереально, тому що кожен комплекс Patriot відстежується російською розвідкою, — каже Олег Жданов. — Це не можна скидати з рахунків — їхня розвідка працює. До того ж, нам не так багато їх дали і завдань для них, як то кажуть, — вагон і маленький візок. Батарей всього три... Тому, я думаю, навряд хтось ризикуватиме Patriot і підтягуватиме його до самого кордону. Тим більше, що ДРГ супротивника також продовжують працювати вздовж кордону".

Тим часом, Резніков заінтригував новою заявою про контрнаступ.

Кадиров оголосив, що створить власну армію.

А соціологи з'ясовували в українців, чи потрібно державі втручатися у роботу Telegram. Українці висловилися, чи слід заборонити анонімно критикувати владу в Україні, а також відреагували на ініціативу уряду щодо регулювання поширення інформації в Telegram.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини