Головна Новини Суспільство Війна з Росією Що за нове військові угрупування створили окупанти в Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Що за нове військові угрупування створили окупанти в Криму

В українській розвідці розповіли про сили окупантів на півострові і що вони там роблять

23 січня 2023, 17:27
Поділіться публікацією:

У Головному управлінні розвідки (ГУР) Міністерства оборони України розповіли що на території тимчасово окупованого Криму армія РФ готується до оборони, пишуть "Коментарі". Російське командування вже навіть створило відповідне оборонне угруповання на території Криму.

Що за нове військові угрупування створили окупанти в Криму

Армія РФ готує Крим до оборони

Російські агресори ведуть активну різнопланову підготовку до оборони позицій на території півострова та проводять фортифікаційні роботи.

За словами заступника начальника ГУР Міноборони України генерала Вадима Скібіцького, Кремль готується до оборони. Агресор не просто проводить фортифікаційно-оборонні роботи, російське командування вже навіть створило відповідне оборонне угруповання на території Криму.

"Не всі ворожі сили, зібрані на окупованому півострові, будуть використовувати під час весняного наступу, — каже Скібіцький. — До Криму заходять територіальні війська – дивізії і полки, при тому не тільки кримського формування".

Заступник Буданова визнав, що ворожа територіальна оборона Криму почала формуватися раніше, ніж в українських силах.

"Їхню територіальну оборону ми бачили ще під час навчань, починаючи з 2016 року. Кожного разу на стратегічних навчаннях – "Центр", "Запад", "Восток", "Кавказ" – вони відпрацьовують розгортання військ територіальної оборони", – каже Скібіцький

Як стверджують в українській розвідці, в окупованому Криму вже створені дві ворожі дивізії територіальних військ. Проте їхня підготовка слабка.

"Якщо взяти військовослужбовця запасу, який служив в армії 20-30 років тому, або якщо він служив у радянській армії у стройбаті? Звісно, підготовка таких запасників незадовільна, та й мотивація набагато нижче ніж в підрозділах регулярних збройних сил Росії", – підсумував генерал.

Як писали "Коментарі" раніше, адміністрація Байдена розглядає різні варіації війни України з Росією, у тому числі й до не оптимістичні. При тому, серйозно сприймає українські плани визволення Криму.

Читайте також на порталі "Коментарі" - новий наступ Росії: полковник США розповів, чому страхи можуть виявитися хибними.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини