Головна Новини Суспільство Війна з Росією Що з контрнаступом на півдні: в Офісі президента розкрили подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Що з контрнаступом на півдні: в Офісі президента розкрили подробиці

Радник Офісу президента зазначив, що операція відбувається планомірно

1 вересня 2022, 12:30 comments1504
Поділіться публікацією:

Українські захисники справді ще не деокупували Херсон, але це не означає, що та інформація, яка поширюється у російських пабликах, правдива та український контрнаступ провалився. Українська армія продовжує свою операцію, виконуючи поставлені завдання щодо знищення складів із боєприпасами супротивника, а також його озброєння. Як передає видання "Коментарі", про це в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну розповів радник глави Офісу президента Олексій Арестович.

Що з контрнаступом на півдні: в Офісі президента розкрили подробиці

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

На підтвердження своїх слів про те, що в ході операції українські військові досягають поставленої мети Арестович відзначив знищення логістики противника, систем ППО, складів з паливом та боєприпасами на тимчасово окупованих територіях.

За словами радника глави Офісу президента, для того, щоб знову повернути український прапор над будівлею ОДА, потрібно, щоб у противника не залишилося ні сил, ні боєприпасів для опору. При цьому перед ЗСУ стоїть ключове завдання – домогтися звільнення захоплених територій і максимально зберегти людей. Тому, попередив Олексій Арестович, блискавичних перемог чекати точно не варто.

"Спочатку було взято стратегію на системне перемелювання путінської армії. Вона довга, тому роботи чекає багато", — підсумував Арестович.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна переживає 190-ту добу від початку широкомасштабного російського вторгнення. Ніхто у світі, схоже, не думав, що українці зможуть протриматись і тиждень. Проте все вийшло всупереч усім прогнозам і очікуванням. Як можуть події розвиватись далі? Чого чекати на полях битв і не лише? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини