Головна Новини Суспільство Війна з Росією Що відбувається зараз на фронті: у Генштабі розповіли подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Що відбувається зараз на фронті: у Генштабі розповіли подробиці

У Генеральному штабі України розповіли, які зміни сталися на лінії фронту станом на вечір 12 червня

12 червня 2022, 19:35
Поділіться публікацією:

В Україні продовжується 109-й день війни з Російською Федерацією. Основні зусилля ворог зосередив на Донбасі, але ЗСУ відбивають атаки супротивника і не дають йому просунутися на нові рубежі. Що зараз відбувається на лінії фронту, розповів у зведенні Генеральний штаб на своїй сторінці у Facebook.

Що відбувається зараз на фронті: у Генштабі розповіли подробиці

Ситуація на фронті /Фото: Shutterstock

Зазначається, що окупанти проводять наступальні дії на Слов'янському напрямку, але українські захисники продовжують відбивати штурм. Росіяни безрезультатно намагалися прорватися у напрямку населених пунктів Стариця-Рубіжне.

На Донецькому напрямку "найгарячіше" в Сєвєродонецьку та Бахмуті, тому що загарбники продовжують їх інтенсивно обстрілювати з надією захопити міста під свій контроль. Але досягти успіху ворогові не вдалося. Запеклі бої за Сєверодонецьк продовжуються, окупанти застосовують ствольну та реактивну артилерію.

Росіяни також ведуть обстріл українських позицій у Чернігівській та Сумській областях, а ще намагаються покращити своє становище на Слобожанському напрямку.

Обстрілюють загарбники й Авдіївський, Новопавлівський та Запорізький напрями, щоб не допустити перегрупування наших військ.

На Південнобузькому напрямку окупанти намагаються утримати зайняті позиції та також обстрілюють українських військових.

У Генеральному штабі наголосили, що наші захисники завдають великих втрат противнику на усіх напрямках, де продовжуються активні бойові дії.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на Сєвєродонецькому напрямку у ворога серйозні проблеми. Через власне безсилля зламати наш опір і вийти на межі Луганської та Донецької областей, росіяни кидаються у лобові атаки навмання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини