Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нардеп: на сєверодонецькому напрямку у рф серйозні проблеми – пішли лобові атаки
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп: на сєверодонецькому напрямку у рф серйозні проблеми – пішли лобові атаки

Ціною неймовірних зусиль та власного життя наші захисники сьогодні стримують російську навалу

12 червня 2022, 11:18 comments1337
Поділіться публікацією:

На сєверодонецькому напрямку у ворога серйозні проблеми. Через власне безсилля зламати наш опір та вийти на кордони Луганської та Донецької  областей, росіяни кидаються в лобові атаки навмання. Як інформує видання "Коментарі", про це у себе в Facebook пише нардеп Єгор Чернєв.

Нардеп: на сєверодонецькому напрямку у рф серйозні проблеми – пішли лобові атаки

Танки. Фото з відкритих джерел

"Як розповідають наші бійці, нова тактика російських окупантів вирізняється як відчайдушністю, так і безглуздістю. Відчувається, що їм ставлять задачі взяти наші території за будь-яку ціну. А тому вони кидають у прорив танки та піхоту після певної артпідготовки", – зазначив нардеп.

За його словами, ці танки ворога не ведуть тактичних маневрів, росіяни просто пруть уперед доти, доки можуть. Після втрати кількох машин зупиняються і повертаються назад. Потім ситуація повторюється. День за днем. Тиждень за тиждень.

"І це витримати дуже важко. Але хлопці тримаються. І навіть подекуди проводять контратаки. Безумовно, така тактика ворога, який не рахує людські життя, призводить до величезних втрат з їхнього боку. Але, на жаль, і ми несемо значні втрати. Ціною неймовірних зусиль та власного життя наші захисники сьогодні стримують російську навалу. Їм важко. Дуже важко. Але я не чув від жодного, що він не готовий битися. А тому, коли наступного разу відчуєте, що ви втомились від війни, згадайте, як зараз нашим бійцям на передовій. І з новими силами ставайте до роботи, допомагайте армії та вірте у нашу перемогу", – резюмував Єгор Чернєв.

Читайте на порталі "Коментарі" — у Європарламенті заявили – Україні потрібно надати ядерні боєголовки.

Також видання "Коментарі" повідомляло — президент США Джо Байден уперше розповів, як відреагував Володимир Зеленський на його попередження про вторгнення РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини