Головна Новини Суспільство Війна з Росією Що відбувається на фронті: чому у DeepState вирішили засекретити частину даних
commentss НОВИНИ Всі новини

Що відбувається на фронті: чому у DeepState вирішили засекретити частину даних

У DeepState прокоментували ситуацію на фронті та у прикордонних районах

7 серпня 2024, 09:14
Поділіться публікацією:

Військові аналітики DeepState повідомляють, що російські окупаційні війська мають низку просувань на фронті. Як інформує портал "Коментарі", про оновлення мапи бойових дій експерти повідомили у своєму Telegram-каналі. 

Що відбувається на фронті: чому у DeepState вирішили засекретити частину даних

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

"Ворог просунувся біля Микільського, в Нью-Йорку та Желанному. Уточнено лінію зіткнення у Глибокому", — йдеться у повідомленні.

Водночас проект зазначає, що в цілях безпеки особового складу Сил оборони інформація про прикордонні райони поки не буде оновлюватися. Зараз треба не заважати бійцям та військовому керівництву приймати рішення, від яких залежить доля кожного, додали аналітики.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в.о губернатора Курської області Олексій Смирнов та кілька російських військових блогерів попередили, що у прикордонних районах Суджанського та Коренівського районів Курської області продовжуються бойові дії. Ця інформація суперечить повідомленням Міноборони РФ та ФСБ Росії, які кажуть, що відбили рейди. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW).

Також видання "Коментарі" повідомляло — 6 серпня в Росії заявили, що нібито ЗСУ прорвали кордон у Курській області, там йдуть бої, в мережі повідомляють про втрати окупантів та знищення ворожої техніки. У той же час аналітик Forbes Девід Екс вважає це вторгнення "безглуздим і марним", зазначаючи, сили, задіяні в прориві російського кордону, більше стали б у нагоді на сході, де ЗСУ відступають під російським тиском.

"Все це дуже драматично, але також ганебна витрата дорогоцінних військових ресурсів. У той час як Легіон "Свобода Росії" байдикував у Суджі, місті, яке практично не має військової цінності, українські бригади відступали з Нью-Йорка на сході України", — зазначає аналітик.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини