Головна Новини Суспільство Війна з Росією Що стане крахом путінського режиму – чому все знову впирається у Крим
commentss НОВИНИ Всі новини

Що стане крахом путінського режиму – чому все знову впирається у Крим

Кремль уже починає готувати росіян до втрати раніше захоплених українських територій

9 березня 2023, 10:40
Поділіться публікацією:

В українській розвідці продовжують наполягати на тому, що падіння путінського режиму не уникнути і це питання не далекої перспективи, а реальність, яка може наступити зовсім скоро. Що реально може підкосити кремлівську верхівку, які це мають бути процеси чи хвилювання всередині Росії? Чи все ж таки поразка у війні може викликати обурення росіян? У цих питаннях видання "Коментарі" розбиралося, проаналізувавши думки експертів.

Що стане крахом путінського режиму – чому все знову впирається у Крим

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Крахом політичної системи та реальною кризою в Росії буде втрата Криму

Кінцем збудованої Путіним політичної системи та реальною кризою в Росії стане втрата анексованого Криму. У цьому впевнений політолог, доброволець спецпідрозділу "Хорт" Кирило Сазонов. Свою думку він висловив в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

"Кожен удар — це досить болісно для противника. Крахом політичної системи та реальною кризою в Росії буде втрата Криму. Це для них сакральне", — зазначив Кирило Сазонов.

За його словами, російська влада вже морально готує своє населення до втрати Донецька та Луганська. Але зі втратою Криму буде набагато складніше. Цього пояснення не впоратися навіть російська пропаганда.

Після виходу армії РФ з українських територій можуть розпочатися сутички між російськими військовими

Політолог і соціолог із Німеччини Ігор Ейдман також вважає, що серйозна поразка російських військ на фронті спричинить падіння путінського режиму. Таку позицію він озвучив в ефірі 24 каналів.

При цьому Ігор Ейдман не погоджується з тим, що потрібно дочекатися, як Росія втратить Крим. Насправді, велика поразка росіян відбудеться ще до того, як Крим повернеться в Україну.

"Російській армії достатньо відступити до лінії розмежування, яка була станом на 24 лютого 2022 року. Тобто віддати коридор у Крим і все захоплене під час повномасштабної війни", – заявив Ейдман.

За його словами, навіть відхід з тих українських територій, які за цілий рік насилу і втратами захоплювали російські війська може призвести до серйозної кризи.

Експерт зазначив, що Путін і його оточення багато що поставили на війну в Україні. Володимир Путін у вересні 2022 року урочисто оголосив про "приєднання" 4 українських областей до Росії. Також про "нові території" багато розповідали "рупори Кремля".

"І населення, і російські еліти сприймуть вихід із окупованих після 24 лютого 2022 року територій саме як катастрофу", – упевнений політолог.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому росіяни поспішають із настанням до квітня – яке зараз стоїть завдання перед ЗСУ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини