Головна Новини Суспільство Війна з Росією Що стало причиною вибуху на Кримському мосту: теорії військових аналітиків
commentss НОВИНИ Всі новини

Що стало причиною вибуху на Кримському мосту: теорії військових аналітиків

Попри різноманітні докази, досі невідомо, що саме стало причиною вибуху на Кримському мосту.

8 жовтня 2022, 23:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

За офіційною версією російської влади вибухи на кримському мосту стались в наслідок підриву вантажівки через яку загорілись та здетонували паливні баки на залізничній колії. Але експерти дотримуються іншої думки стосовно вибухів на мосту.

Що стало причиною вибуху на Кримському мосту: теорії військових аналітиків

Горить Кримьский міст. Фото з відкритих джерел

Військовий оглядач Олег Жданов в інтерв'ю виданню "Главред" повідомив, що, на його думку, вибух спричинений ракетами, які запустила українська сторона. Як доказ він говорить, що перед вибухом чути характерні звуки.

Видання BBC вважає, що вибух не стався через ракетні обстріли. Британці посилаються на експерта з вибухівки, який стверджує, що на оприлюднених відео немає місця пошкодження, які є характерними для ракетних ударів. Експерт BBC говорить про сплановану атаку "знизу моста".

Військовий експерт та генерал армії Австралії у відставці Мік Раян вважає, що для такої спецоперації необхідна велика кількість вибухівки, яку не змогли б нести кілька людей. Австралієць стверджує, що вибуху на мосту показують світу і для самих росіян, що армія РФ немає захисту на анексованих територіях.

Колишній заступник командувача НАТО, а наразі польський військовий оглядач Мечислав Бенєк розглядає варіант, що в міст влучила ракета "Нептун", саме така потопила російський військовий корабель "Москва" на весні. За словами генерала ракета може пролетіти понад 300 км до своєї цілі.

Раніше портал "Коментарі" опублікував фото та ім'я водія вантажівки, який за версією російських слідчих органів підірвав Кримський міст.

Також "Коментарі" писали про офіційну реакцію ЗСУ на вибухи Кримського мосту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sexxxx

9 жовтня 2022, 11:11

СEКС Знaкoмствa в твoем горoде: бeсплатно, анoнимно, по обoюднoмy сoгласию, пpoсто попpобуй ----- https://7l.ink/goo


Новини