Головна Новини Суспільство Війна з Росією Що шукали росіяни: у ЗСУ назвали ціль удару окупантів по Хмельницькій області
commentss НОВИНИ Всі новини

Що шукали росіяни: у ЗСУ назвали ціль удару окупантів по Хмельницькій області

Ударивши по Хмельницькій області росіяни намагалися вразити літаки зі Storm Shadow

15 вересня 2023, 12:07
Поділіться публікацією:

Плани росіян з ударами "шахедами" на Хмельниччині розкрити дуже просто. Очевидно, окупанти намагалися знищити українську авіацію, яка здатна завдавати ударів далекобійними ракетами "Storm Shadow". Як передає портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Що шукали росіяни: у ЗСУ назвали ціль удару окупантів по Хмельницькій області

Юрій Ігнат. Фото: з відкритих джерел

Спікер припустив, що росіяни хотіли завдати масованого удару, або по аеродрому на Хмельниччині, або за місцем, де, як думали окупанти, зосереджені українські літаки.

За словами Юрія Ігната, після досить болючих подій для росіян у Чорному морі вони шукають, де Головнокомандувач розмістив головну ударну авіацію ЗСУ.

Ігнат звернув увагу, що росіяни цього разу змінили час атаки, чим навіть допомогли українським захисникам. Попередні дні окупанти проводили пуски о 22:30 — 22:50. Було кілька хвиль – аж до 4:00. А, коли росіяни цього разу спробували атакувати під ранок, то полегшили роботу українським воїнам. Відбивати атаки супротивника у світлу пору доби набагато простіше.

Зазначимо, всі 17 ворожих дронів, які Росія випустила сьогодні по Хмельницькій області, були вдало знищені силами ППО.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у ніч на 13 вересня Україна накрила, схоже, ракетами, судоремонтниий завод ім. Орджонікідзе у тимчасово окупованому Севастополі. Є інформація, що пошкоджено підводний човен та великий десантний корабель. Про що говорить ця атака і, в принципі, останні удари по Криму? Як події навколо півострова можуть розвиватися в найближчому майбутньому (наприклад, до кінця року)? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини