Головна Новини Суспільство Війна з Росією Що може зупинити війну в Україні. Чорний лебідь
commentss НОВИНИ Всі новини

Що може зупинити війну в Україні. Чорний лебідь

"Чорний лебідь" означає непередбачувану подію з величезним впливом на функціонування сучасного світу. Події, які називають "чорними лебедями", включають: початок Першої світової війни та напад на Всесвітній торговий центр.

25 листопада 2022, 11:45 comments4815
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Американський полковник Ендрю Мілберн прогнозує, що війна в Україні триватиме довго, до виснаження однієї з країн. За версією військового єдине, що може змінити хід війни – це непередбачувана подія, яку називають "чорний лебідь". Цю фразу популяризував Ніколас Нассім Талеб, американський письменник, економіст і філософ, який у 2007 році написав популярну книгу під назвою "Чорний лебідь". Про можливий варіант непередбаченого закінчення повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на TVP World.

Що може зупинити війну в Україні. Чорний лебідь

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Ендрю Мілберн керував спеціальними військовими операціями США на Близькому сході під час війни проти Ісламської Держави. Наразі американський полковник тренує українських військових.

Полковник США вважає, що війна в Україні триватиме не виснаження і зупинити її може лише "чорний лебідь". Однією з таких неочікуваних подій може бути вбивство Путіна, стверджує Ендрю Мілберн.

"Я передбачаю довгу криваву війну на виснаження. Він триватиме щонайменше рік, якщо не буде акції "чорний лебідь". Я маю на увазі такий, який є не передбачуваним… наприклад, це може бути повалення чи вбивство Путіна, і це не виключено", — говорить Ендрю Мілберн TVP World.

Полковник Ендрю Мілберн заснував організацію група Моцарта, яка займається підготовкою українських військових. Керують групою колишні офіцери Сил спецоперацій, їхня спільна мета – "допомогти Україні захиститися від російської агресії".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, в яку країну може втекти російський диктатор Володимир Путін.

Також "Коментарі" писали про шість бункерів президента РФ, які розміщенні на території Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Ігор

25 листопада 2022, 12:49

Знищення розкішних палаців олігархату і корумпованих чиновників. Робота з корумпованими, які вивезли статки з України, по всьому світу. Це стане причиною відставки злочинної хунти, повернення у владу Порошенка Яценюка Януковича Медведчука, подібної органіки. Настане мир.


Новини