Головна Новини Суспільство Війна з Росією Що може змусити Захід поставити Україні ATACMS: у Зеленського назвали рішення
commentss НОВИНИ Всі новини

Що може змусити Захід поставити Україні ATACMS: у Зеленського назвали рішення

На даному етапі наступальних операцій дійсно необхідно розривати логістику та забезпечення Росії, вважає радник голови ОП Михайло Подоляк

1 липня 2023, 16:22 comments2958
Поділіться публікацією:

Поки на Заході все ще вірять у силу і авторитет Путіна, ключові союзники Києва відмовляються приймати рішення щодо передачі Україні далекобійних ракет ATACMS. Але щойно союзники України зрозуміють, що сьогодні на чолі РФ слабкий лідер, який вже фактично не контролює низку процесів, що відбуваються в його країні, там швидко ухвалять правильне рішення. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в інтерв'ю на YouTube-каналі Юлії Латиніної висловив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

Що може змусити Захід поставити Україні ATACMS: у Зеленського назвали рішення

Ракети ATACMS. Фото: з відкритих джерел

"Мені здається, вже існує розуміння, що чим швидше Росія перестане існувати за такого занадто слабкого президента, тим краще буде для глобальної безпеки", — розмірковує Подоляк.

За його словами, Вашингтон має зрозуміти, що потрібно вже зараз, коли українські війська наступають, розривати логістику окупантів, адже Росія за цей час наситила свої війська величезною кількістю баз, складів зі снарядами.

Михайло Подоляк вважає, що важливий також психологічний фактор. З Білим домом на постійному зв'язку перші особи України, не припиняються консультації про те, що Україні вже зараз потрібні ATACMS.

"Не варто забувати і про постійний тиск конгресменів і сенаторів США, які періодично виходять з ініціативою, що Україні потрібно передати необхідний обсяг далекобійних ракет. Плюс – загальний тиск. За підтримкою України у США зросла "двопартійність", — зазначив Подоляк.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи США близькі до передачі ракет ATACMS Україні: у Пентагоні зняли інтригу.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна має отримати ракети ATACMS: у Сенаті США посилюється тиск на Білий дім.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини