Головна Новини Суспільство Війна з Росією Що може змінити ситуацію на фронті в Україні – до чого тут смерть Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Що може змінити ситуацію на фронті в Україні – до чого тут смерть Путіна

Допомогти змінити обстановку на фронті міг би прорив ЗСУ

21 жовтня 2023, 10:25
Поділіться публікацією:

Незважаючи на те, що активна фаза бойових дій продовжується, лінія фронту в Україні практично не змінюється. Коли фронт може почати рухатися? Коли ситуація може змінитись? Видання "Коментарі" розбиралося у цій темі, вивчивши думки експертів.

Що може змінити ситуацію на фронті в Україні – до чого тут смерть Путіна

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Силам оборони України буде дуже важко, якщо окупаційні війська РФ і надалі продовжуватимуть атаки

Полковник армії Великобританії у відставці, військовий експерт Глен Грант в ефірі телеканалу "Еспресо" висловив думку, що поки немає серйозного прориву, масового наступу українських військ, говорити про зміну ситуації на полі бою не доводиться.

"Прорив на лінії зіткнення, де російські сили могли б просто розсипатися. Так, окупанти хочуть десь прорватися на Донеччині. Ми знаємо, що 110-та бригада ЗСУ їх відштовхує, стримує. Вони наступають, вони гинуть, але далі наступають" , – зазначив експерт.

Він додав, українським захисникам ставатиме все важче і важче, якщо Україна не зуміє зупинити російські атаки.

"Ми розуміємо, що з боку України також гинуть люди. І вже важко замінити натреновані кадри. Можуть бути й інші атаки на Запорізькому та Донецькому напрямах. Сподіваємося, що ЗСУ вдасться прорватися. Ось що справді може змінити ситуацію на полі бою", – висловився. британський полковник.

Вже ніхто не знає, де справжній Путін

Військовий експерт, полковник запасу ЗСУ Олег Жданов в ефірі свого ютуб-каналу висловив думку, що як би дивно для багатьох не звучало, але для українців буде не найкращим варіантом, якщо помре Путін. Тоді ситуація на фронті може змінитися на гірший для України бік.

Свою думку експерт пояснив тим, що перехідний момент між диктатурою та більш демократичним перетворенням країни може відрізнятись великим посиленням саме диктаторських законів, якщо одразу не станеться надлом.

Олег Жданов вважає, що вже зараз можуть на публіці працювати виключно двійники Путіна. Експерт запропонував згадати відео, коли диктатор говорив про визнання "ЛНР" та "ДНР", після чого фактично оголосив війну Україні. Тоді Путін мав досить хворобливий вигляд, постійно кашляв, часто пив воду, права рука в нього була малорухлива, він практично нею не рухав. І ось минуло трохи більше, ніж півтора роки – бачимо зовсім іншого Путіна, який одужав.

"Путін став рожевощокий, рум'яний, бігає трапом, живчик… Скрізь встигає, на кількох заходах присутні одночасно, щоправда, різні речі каже, забуває, на якій руці в нього годинник…", — зазначив експерт.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому Сі перебрав на себе роль, яку мріяв Путін – чого тепер чекати від Китаю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини