Головна Новини Суспільство Війна з Росією Що думають військові про зниження мобілізаційного віку. На який нюанс вказали
commentss НОВИНИ Всі новини

Що думають військові про зниження мобілізаційного віку. На який нюанс вказали

Зниження мобілізаційного віку до 25 років не є чимось критичним, проте, як сказав в ефірі «Еспресо» командир підрозділу 153-ї бригади Назарій Кішак, спершу варто було б мобілізувати 35-річних, які переховуються

3 квітня 2024, 15:49
Поділіться публікацією:

Важливим рішенням назвав зменшення мобілізаційного віку з 27 до 25 років військовий Назарій Кішак. За його словами, 25 років- це свідомий вік, і особисто він служив на фронті з 21 року.

Що думають військові про зниження мобілізаційного віку. На який нюанс вказали

Мобілізація в Україні

Проте, як відзначив Кішак, було б добре, якби спочатку мобілізували тих чоловіків, які ось уже два роки переховуються. За його словами, в Україні багато чоловіків у віці 35 років, які навіть не стали на облік у ТЦК.

Окрім того, він звернув увагу на те, що в Україні різко виросла кількість студентів у віці 30-35+ років. За його словами, необхідно це питання врегулювати і закрити лазівку для уникнення від мобілізації.

"Війна нікого не омине, ми маємо підготувати особовий склад, щоб знищувати ворога",
— відзначив військовий.

При цьому військовий Віктор Таран відзначив, що зменшення мобілізаційного віку з 27 до 25 років – це не добре, і не погано.

"Це реальність. В країні триває екзистенційна війна"
, — додав він.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що президент Володимир Зеленський підписав закон, яким зменшив мобілізаційний вік з 27 до 25 років. Раніше він говорив, що піде на це тільки тоді, коли побачить, що в таких діях є гостра необхідність.

Разом з тим військовий Ігор Луценко відзначив, що насправді Верховна Рада могла б дозволити воювати охочим у віці 60+. За його словами, просто нерозумно втрачати таких чоловіків, які мають фізичні сили, здоров’я, а основне – досвід і цінні знання, а також бажання. Проте їх не беруть в армію, бо цього не дозволяє закон. Саме тому військовий закликав народних депутатів врегулювати це питання. Адже краще і ефективніше використовувати на фронті вмотивованих людей з досвідом, ніж молодь, яка нічого не знає і не вміє.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

morrison

3 квітня 2024, 15:52

ишь ты, экзистенциалист какой... безмозглый:)

Ігор

3 квітня 2024, 15:27

Війна нікого не омине? Це такий результат дикунського захисту? Маріуполь Авдіївка Мар'їнка Бахмут ... Та пішли б ви зі своїм варварським захистом від юдейської військової кризи, у напрямку відомого вам корабля. Після вас тільки руїни Сомалі залишаються.


Новини